Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
daj na dno ciemny łupek tak masz dwa rodzaje kamieni i każdy z innej bajki, mnie nie powala:-)

myślałem o tym ale żona się uparła, że jej się podoba, może w niedalekiej przyszłości uda mi się ja namówić

• Dziękuję 1
Opublikowano

Całkiem nieźle to wygląda, no może tylko ten przedziałek na środku. Kamienie i tak zarosną wiec biel będzie raczej tylko na razie. A najważniejsze żeby Tobie się podobało.

Opublikowano

Mi też się podoba, powstał całkiem ciekawy kontrast. Co do podtrzymywania tła proponuje przykleic na sylikon akwarystyczny do tylnej scianki i zawsze dodatkowo możesz podeprzeć białą skałka. Jezeli sie nie da posadz jakąś mocną roślinkę na środku, tak aby przykryła ten kamień bo rzeczywiście pasuje on tutaj jak pięść do oka :D

Opublikowano

Tło jest przyklejone u góry po bokach wzmocnienia silikonem. Nie chciałem całości przyklejać, żeby mieć możliwość w razie czego je usunąć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi sie tez to widzi , za jakis czas obrosnie glonem i bedzie ok ani bieli ani szarosci :P

pamietam jak moje tlo pangea tez tak fajnie szaro wygladalo , teraz jest brazowo zielone :P