Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Już nie raz spotkałem się z dziwnym zachowaniem usera w stronę moderatora, a za razem na klubie też nie pozostawia się suchej nitki. Jeżeli mod zamknie lub usunie post, w tym momencie zaczyna się wielkie oburzenie. Wypisywanie na pw do moderatora jaki to on jest nie dobry, chamski więcej epitetów nie wymienię, bo nie będę się zniżał do takiego poziomu. O klubie pisze się tak : " przecież tu jest nudno, pusto i nic się nie dzieje. "Nie umiecie przekazać wiedzy tylko potraficie zamykać tematy itd itd. To są te epitety które można opublikować

Teraz wracam do sedna sprawy. Jeżeli ja coś takiego napisałbym do moda i wyraziłbym swoje zdanie na temat klubu, to na pewno nic więcej bym nie napisał na takim forum. Nie pozwoliłby mi na to honor. Zauważyłem właśnie coś takiego, że tacy jegomoście brużdżą w w swoje gniazdo a później jakby nic się nie stało zadają dużo bardzo dużo pytań na forum. A o jakiś przeprosinach już nie wspomnę.

Proszę więc o troszkę taktu. Wiem, że ludzie są wybuchowi i każdy ma inny temperament ale odrobinę kultury też powinno się posiadać.

Mam nadzieję, że takich niemiłych przypadków będzie co raz mniej.

Zapraszam do miłego i spokojnego korzystania z forum Klubu Malawi.

• Dziękuję 2
Opublikowano

Nie-klubowicze w sprawach KM nie mają żadnego głosu. Część otwartą forum tworzą sami i oburzanie się nad pracą modów,którzy to cierpliwie porządkują bałagan tworzony przez tych niedzielnych forumowiczy świadczy o zwykłym buractwie ww osobników. Każdy zakładając tu konto,zgadza się z regulaminem,więc pretensje są zupełnie nieuzasadnione.

Opublikowano

Trudno nie zgodzić się ze słowami Sławka. Ludzie są jednak różni i osoby funkcyjne muszą mieć grubą skórę i wykonywać swoją pracę. Miejmy nadzieję, że pieniacze, krzykacze i inni zrozumieją swoje niestosowne zachowania i przynajmniej powściągną palce. Na prawdę Panowie i Panie, My tu wszyscy wszystko robimy przede wszystkim dla Was więc wraz ze Sławkiem i resztą ekipy apeluję o kulturę i zrozumienie.

Opublikowano

Nie ma co się dziwić, obecny świat to świat ludzi, którzy w dużej mierze są osobami zakompleksionymi i którzy własne problemy życia codziennego odreagowują w świecie wirtualnym. Często osoby w realu uległe czy wręcz służalcze w wirtualnym świecie opartym na anonimowości odreagowują i pokazują się od strony wewnętrznego przyczajonego i ze względów praktycznych schowanego tygrysa ;). Oczywiście często wychodzi również zwykły brak kultury ale cóż ... to nie KM będzie ich wychowywał. Takie osoby najcześciej nie mają skrupułów bo i tak czują się kims innym niż są a więc czerpią wiedzę obrażając tych co im ją dają.

Opublikowano

Sławku nie szczyp się tylko strzelaj "bananami" w takich artystów. Tak to już jest, kozak w necie pipa w świecie... dwa szybkie na brodę i po ptokach ;)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.