Skocz do zawartości

480l - klopoty i klopotki ze sprzetem i obsadą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Asesor bez problemu do Poznania ryby Ci wyśle( mieszkam w środzie wlkp i dostaję ryby od niego właśnie pociągiem) !!!! O kondycję ryb nie martw się, brałem ryby trzy razy i za każdym razem wszystko było OK !

Opublikowano
Ok;)

Tylko ja mieszkam w okolicach Konina (15km) i jak ja je mam odebrać? Na stacji czy mi listonosz przyniesiexd

Dostajesz informacje ktorym pociagiem jada ryby i odbierasz w pociagu na stacji, u kierownika pociagu.

Bedziesz musial sie pofatygowac osobiscie.

Opublikowano

patrzysz gdzie wysiada konduktor. lecisz do niego, pytasz sie gdzie jest wagon z przesyłkami i lecisz tam łapiąc kolejnego konduktora ktory bedzie tam siedział lub krecił sie w pobliżu.

ew. mozesz sie w informacji dowedziec gdzie bedzie wagon z przesylkami (poczatek, srodek, koniec skladu). ale ja im nie ufam na 100%.

generalnie okazuje sie bardzo proste. choc stresujace. za kazdym razem :P

• Dziękuję 1
Opublikowano

Ryby ? Pocztą polską ? To już bym wolal gołębiem. W życiu bym nie zaufal pp. Firmie kurierskiej tez nie. Za duzo widzialem zniszczonych paczek ktore byly zabezpieczone jak na apokalipse zombie. I nic im to nie pomoglo...

Wysyłane z mojego Galaxy Tab za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Asesor , malawian czy kto inny jak Ci wyśle ryby to poda Ci dokładnie który wagon od lokomotywy oraz numer wagonu jest z przesyłkami konduktorskimi. Idziesz na stacje i nic już nie musisz się pytać tylko lecisz do konkretnego wagonu.

Wysyłanie ryb poczta polską odpada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Dziękuję 1