Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w mojej sygnaturze macie linka do wyglądu mojego baniaka bardzo bym chciał ożywić jego wygląd a jednocześnie stworzyć kryjówki dla ewentualnego potomstwa i liczę na waszą pomoc czy swoje propozycje możecie poprzeć linkami do aukcji allegro z góry dziękuje.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

pierwsze co to bym przesadził Cryptocoryne do tyłu a najlepiej w miejsce maskujące filtr

ponadto zdecydowałbym się na jeden rodzaj kamienia

masz sporą obsadę, jak duży to zbiornik?

Opublikowano

Ożywienie ..... masz rybki. Ja bym popracował nad ukryciem sprzętu trochę wali po oczach.Jakiś większy kamol mile widziany.;) I jak wyżej kolega pisze roślinka do tyłu ładniej wygląda i zwiększa głębie i ja tez wole jeden rodzaj kamieni ale to już Twój wybór

Opublikowano

Dzieki koledzy za cenne rady,ale nie mam serca by rybki stresować!:( co do kamyków to myślałem tez o tym ale bardziej podoba mi się,taka mieszanka po za tym glony ładnie pokryły te kamyki;)no i ptysie pokopały wokół nich swoje dołki, i maja tam swoje rewiry:Dnie chce wkładać łapek do baniaka by im stres fundować.Z drugiej strony one większość czasu i tak spędzają w swoich kryjówkach zamiast bo baniaku pływać,a jakie kamyki miałbym dołożyć by ta akcja przeniosła się do góry?choć i tak obserwując rybki widzę ze pływają dość często ponad polowa baniaka.Co do wapieni koralowych to w nich się młodzież chowa i maja dużo szczelin by się tam kryć.

Opublikowano

Kolego Bajron czegoś nie rozumie. Na początku zadajesz pytanie

Witam w mojej sygnaturze macie linka do wyglądu mojego baniaka bardzo bym chciał ożywić jego wygląd a jednocześnie stworzyć kryjówki dla ewentualnego potomstwa i liczę na waszą pomoc czy swoje propozycje możecie poprzeć linkami do aukcji allegro z góry dziękuje.

A teraz odpowiadasz w następujący sposób

Dzieki koledzy za cenne rady,ale nie mam serca by rybki stresować! co do kamyków to myślałem tez o tym ale bardziej podoba mi się,taka mieszanka po za tym glony ładnie pokryły te kamykino i ptysie pokopały wokół nich swoje dołki, i maja tam swoje rewirynie chce wkładać łapek do baniaka by im stres fundować.

Czego Ty chcesz i oczekujesz od nas?

Opublikowano

Nie no meszek masz racje jakiś zakręcony jestem:Dbo chciałbym ożywić baniak i nie stresować ryb ale tak to się nie da,przesadziłem roślinki do tylu ,może dziś skołuję jakiś kamyk duży by filtr zasłonić....

post-13476-14695714626726_thumb.jpg