timi-akwaria.pro Opublikowano 31 Stycznia 2016 #51 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Z hip-hop'owych klimatów to soundtrack "Judgement Night", bardzo chętnie do tego wracam. Faith No More/Boo-Ya Tribe - Another Body Murdered - YouTube Onyx ft. Biohazard - Judgement Night - YouTube 1 Cytuj
pozner Opublikowano 1 Lutego 2016 #52 Opublikowano 1 Lutego 2016 Spróbuję przełamać narastającą hegemonię zwolenników hip-hopu i rapu i przypomnę rewelacyjny, aczkolwiek nie doceniony w Polsce zespół Budgie i jego najsłynniejszy album " Never Turn Your Back on a Friend". Utwór z tej płyty, "Parents" jest dla mnie równoznaczny ze "Stairway to heaven". Pamiętam , że wokalista tego zespołu rywalizował z Plantem o tytuł najlepszego głosu rockowego. O tym mówię: Budgie - Parents - YouTube Cytuj
bizonkrk17 Opublikowano 1 Lutego 2016 #53 Opublikowano 1 Lutego 2016 To ja jeszcze wrzucę od siebie trochę rocka, część z was może ich kojarzyć z filmu ;-) [ame] [/ame] 1 Cytuj
Mortis Opublikowano 1 Lutego 2016 #54 Opublikowano 1 Lutego 2016 To ja jeszcze wrzucę od siebie trochę rocka, część z was może ich kojarzyć z filmu ;-) "Kostka przeznaczenia" Film i muzyka już kultowa. By film się podobał trzeba czuć klimat tej muzyki. Cytuj
bizonkrk17 Opublikowano 1 Lutego 2016 #55 Opublikowano 1 Lutego 2016 "Kostka przeznaczenia" Film i muzyka już kultowa. By film się podobał trzeba czuć klimat tej muzyki. Film prze kozacki jak i cała muzyka do tego filmu kiedyś miałem ich poprzedni album, równie fajny tyle, że nie pamiętam już tytułu:( Cytuj
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 2 Lutego 2016 #56 Opublikowano 2 Lutego 2016 Spróbuję przełamać narastającą hegemonię zwolenników hip-hopu i rapu i przypomnę rewelacyjny, aczkolwiek nie doceniony w Polsce zespół Budgie i jego najsłynniejszy album " Never Turn Your Back on a Friend". Utwór z tej płyty, "Parents" jest dla mnie równoznaczny ze "Stairway to heaven". Pamiętam , że wokalista tego zespołu rywalizował z Plantem o tytuł najlepszego głosu rockowego. O tym mówię: Tak - swego czasu byłem na ich koncercie w poznańskiej Arenie. A tu, na dokładkę, cover "Stairway to heaven", który powalił samych Mistrzów: Ann & Nancy Wilson (Heart) Stairway To Heaven Live HD - YouTube 1 Cytuj
MatiK Opublikowano 2 Lutego 2016 #57 Opublikowano 2 Lutego 2016 Aleście tu nawrzucali tej muzyki ja linków szukać nie będę, napiszę tylko, że praktycznie wszystkiego po trochu z tego, co się tu znalazło słucham (no może prawie wszystkiego ) wychowywałem się na (kolejność przypadkowa) Pink Floyd, Led Zeppelin, Iron Maiden, U2, Metallica, Queen, TSA, Red Hot Chilli Peppers, Scorpions i jeszcze kilku polskich klasyków rocka, potem przyszedł czas buntu polski rap przeplatany The Billem, Sedesem, Defektem Muzgó, Tenacious D, SOAD, Rammstein, Limp Bizkit i takie tam... Kilka lat temu do mojej listy dołączyły mocniejsze folck rockowe brzmienia jak Korpiklaani, czy Svartsot. No i tak to u mnie wygląda Cytuj
pozner Opublikowano 2 Lutego 2016 #58 Opublikowano 2 Lutego 2016 A tu, na dokładkę, cover "Stairway to heaven", który powalił samych Mistrzów: Świetny. Cytuj
CoolPhone Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor #59 Opublikowano 2 Lutego 2016 Jeszcze dorzucę coś od siebie. The Tiger Lillies - Bully Boys - YouTube Cytuj
crav Opublikowano 2 Lutego 2016 #60 Opublikowano 2 Lutego 2016 to i ja wrzucę polskiej muzyki deka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi