Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja choroba zaczęła się od 240l za trzy miesiące stało już dodatkowo akwa 375l. Kolejne 3 miesiące przyniosły 450-tkę która była razem z 375l. W postępowaniu choroby to tak jak w Adehad-e. A że moje jest na wysokim poziomie to po kolejnych 4 miesiącach postawiłem 720l. Które stoi do tej pory, i jak na razie nie myślę o powiększeniu.Tu na razie zostałem wyleczony:-)

Ale w penym momencie w domu miałem trzy akwa 375+450+720=1545litrów

Opublikowano

Ale w penym momencie w domu miałem trzy akwa 375+450+720=1845litrów

Meszku to daje 1545 ;)

Też w pewnym okresie miałem 3 baniaki, mianowicie 242, 338 i 450l.Zamieniłem na jeden porządny ale kusi mnie jakiś mały dla mbuniaków ;)

Opublikowano

Też w pewnym okresie miałem 3 baniaki, mianowicie 242, 338 i 450l.Zamieniłem na jeden porządny ale kusi mnie jakiś mały dla mbuniaków ;)

Ciekawe co dla Ciebie obecnie znaczy mały?;)
Opublikowano

Dobrze że na forum jest TAJNY AGENT który trzyma piecze nad wszystkim:-).

Dzieki Perez coś le mi się nacisnęło:-)

ale kusi mnie jakiś mały dla mbuniaków

wiedziałem że nie wytrzymasz i je w końcu postawisz.

Opublikowano

Ja rekordowo mialem tylko na własne potrzeby 1x720, 1x450, 1x 375 i 1x 240. Jeden baniak w klubie, 2 u tesciowej i 1 w domu. Całe 1785 litrów wody. Niestety Klub i tesciowie to jednak nie to samo co własny dom i teraz jak się powiedzie to już w domu ( garażu ) będzie więcej ( szkła 2x240,450,375 już czekają ) ale na razie bidne 1271 musi wystarczyć ;).

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.