Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla lubiących książki polecam poradnik Wodny Świat Akwarium, jak dla mnie najlepsza pozycja polskojęzyczna dla zaczynających zabawę z akwarystyką. Wydana 1998, 160 stron różne biotopy w tym Malawi. Jest w niej sporo informacji na temat wody, chorób, wskazówki pielęgnacji. Autor Ulrich Schliewen.

post-12774-14695717235228_thumb.jpg

post-12774-14695717236385_thumb.jpg

• Dziękuję 1
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Znalazłem jeszcze taką pozycję : Malawi piękno i pasja , książka wydana w 2001r pierwszy tom. Przewodnik dla hodowców grupy mbuna, autor myślał o kolejnej książce ale coś nie wyszło. Znajdziecie w niej ciekawą galerię zdjęć, 112 stron, oprawa miękka.

post-12774-14695719150758_thumb.jpg

post-12774-14695719151722_thumb.jpg

• Dziękuję 1
Opublikowano

Autor to były prezes KM ... najlepszy prezes w najlepszych czasach. Książeczka to zbiór wiedzy z forum. Dla początkujacych OK. Wiedzy bardziej aktualnej więcej na forum.

Opublikowano

Z tą wiedzą to wiemy prezesie, jednak mi utkwił w tej pozycji dział żywienie. Można znaleźć tam informacje na temat ,,pokarmy nietypowe" czytając takie pozycje można uzmysłowić sobie jak zmienia się pielęgnacja tego biotopu. Tak już mam że interesuje mnie wszystko co związane z tym biotopem, nawet herbatę popijam z Malawi czy to choroba trudno powiedzieć żona twierdzi że tak.:D

pozdrawiam i zachęcam do zakupu herbatki która rośnie nad brzegiem tego jeziora, Biedronka Remsey żółte opakowanie:D :wink:

Opublikowano
Znalazłem jeszcze taką pozycję : Malawi piękno i pasja , książka wydana w 2001r pierwszy tom. Przewodnik dla hodowców grupy mbuna, autor myślał o kolejnej książce ale coś nie wyszło. Znajdziecie w niej ciekawą galerię zdjęć, 112 stron, oprawa miękka.
Posiadam:). Ciekawa pozycja kolekcjonerska ale jest kilka błędów w opisach gatunków w galerii zdjęć. (pomylone opisy w stosunku do fotek)
  • 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.