Skocz do zawartości

Pokrywa za spienionego PVC do akwarium 240L - prosba o sprawdzenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też się podłączę do pytania o firmę bo sam wkrótce będę zamawiał formatki pcv i nie chciał bym brać u kogoś, kto nie potrafi dociąć na wymiar.

Opublikowano

po prostu robiliśmy pokrywę 9 godzin, a jakość pocięcia żenada i jeszcze głupie tłumaczenie, że niby od 2 lat nikt na jakość nie narzekał. Po prostu były pocięte na odwal i tylko przez to mieliśmy więcej roboty. Dlatego odradzam koledzy!!!

Opublikowano

Witam. Szukałem spienionego pcv czarnego i z kilku punktów zamówiłem u nich biuro@emplast.com.pl . Napewno mają i białe. Wszystko przyszło idealnie docięte i jeszcze nigdy nie dostałem tak świetnie zapakowanej paczki.

Opublikowano
2-3mm to dużo,jak sobie z tym poradziliście?

PCV jest tak miękkim materiałem do obróbki, że wystarczy ostry nóż do tapet przy większych docinkach. Jeżeli zaś trzeba skorygować wymiar o 1mm to papier ścierny i jazda ;)

Opublikowano
PCV jest tak miękkim materiałem do obróbki
Wiem,aczkolwiek gdy mamy pcv 10mm to tak szybko nie idzie,a gdy potną nam jeszcze krótsze o 2-3mm to już całkiem lipa.Ja brałem w firmie plastics ale idealnie nie pocięli,widać że wszędzie trzeba powiedzieć żeby pocięli dokładnie,w końcu mają do tego odpowiednią piłę!
  • 11 miesięcy temu...