Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za słowa uznania. Moje ego podłechtane. Spróbuję usunąć te filipinki i jeśli uznam, że jest lepiej, to tak zostanie. Będą miały więcej miejsca do kopania.

Nera.

Opublikowano

Zamiast wapieni wrzuć kilka kamieni o kolorze podobnym do tła, coś ala otoczaki. Popróbuj, zobaczysz co Ci się będzie podobało.

Opublikowano

Jaro mógłbyś zrobić zdjęcie z każdego boku akwarium i z góry bez pokrywy. Interesuje mnie dokładnie jak tło kształtuje wnętrze zbiornika. Jaką żywicą wykańczałeś? Może masz dokumentację fotograficzną?

Powodzenia w realizacji.

Opublikowano
Jaro mógłbyś zrobić zdjęcie z każdego boku akwarium i z góry bez pokrywy. Interesuje mnie dokładnie jak tło kształtuje wnętrze zbiornika. Jaką żywicą wykańczałeś? Może masz dokumentację fotograficzną?

Powodzenia w realizacji.

Witam.

Dziś już nic nie spłodzę. Mam pomroczność jasną przez ten długi weekend ale w najbliższym czasie obiecuję, że pokażę i opiszę co i jak. Żywica epoxy coś tam.

Pozdrawiam

Trzymamy się tematu. OT będzie usuwane. Na temat tła zapraszam do działu DIY - zaczarowany ołówek

Wszystkich zainteresowanych dziejami powstania tła odsyłam do działu TECHNIKA. W DIY napisałem małe co nieco w tym temacie. Post pt. ”Tak wytapetowałem rybom akwarium”.

Opiszę to w kilku etapach.