Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ograniczenia dostępu do gieldy przerabiałem na innym forum. Wprowadzilismy limit 30 postów/3 miesiace stażu. Najbardziej wymiernym skutkiem było uganianie sie moderatorów za spamerami chcacymi jak najszybciej uzbierac wymaganą liczbę postów twórczoscią typu "ja też tak mam" "fajna gra" itd. Ci którzy nie mieli wymaganego stażu, rowniez probowali przemycać swoje ogłoszenia po innych działach i wątkach. Może wiec lepiej, że obecny Zarząd Klubu zlikwidował ograniczenia w giełdzie, przez co jest większy wybór ofert w miejscu do tego przeznaczonym.

Opublikowano
nie jest to fer że tak się dzieje ale się coś dzieje
no ja też nie wiem że się coś dzieje ale dzieje się jakieś szaleństwo mamy aż 25 ogłoszeń :mrgreen:

ja mam takie zdanie nie wiem jak reszta ale zapodajcie ankietę wtedy się conieco wyjaśni

Autor wątku może w każdej chwili dodać ankietę.

Opublikowano

Ja byłem przeciwny otwieraniu giełdy na wszystkich...

Co do ogłoszeń, ja ryb od nieznanej mi osoby czy historii ryby nie kupię.Jak zrobią inni to ich indywidualna sprawa, najwyżej będzie większy tłok w dziale "niezidentyfikowane" :P

• Dziękuję 1
Opublikowano

Giełda jest i będzie jedynym miejscem dodawania ogłoszeń. Te przemycane na forum będę bezlitośnie tępił. Tak mi dopomóż.. w każdym razie będą kasowane. Za ogłoszenia zamieszczane przez ludzi KM nie odpowiada.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.