Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moderatorze zazwyczaj piszemy do kogoś z dużej litery - inaczej pokazujesz brak szacunku do drugiej osoby- to tak na marginesie- ale ja również się nie obrażam bo sądzę że po prostu to przeoczyłeś , ale skoro jesteś Moderatorem to powinieneś być wyczulony na takie kwestię ponieważ powinieneś dawać przykład choćby na Forum.

Dobra starczy tych sporów bo to bez sensu ale jako Moderator warto abyś wziął pod uwagę moją sugestię - warto pisać poprawnie i z szacunkiem do innych.

Na marginesie stawka w wysokości 50 zł - sadzę że więcej osób zaakceptuje taka stawkę i przystąpi do KM aniżeli 75zł

Opublikowano

Oczywiście masz rację już się poprawiłem. Co do wysokości składki już zapewne się wypowiedziałeś w ankiecie ale chwała Ci za kolejną cenną uwagę :).

Opublikowano

Akurat ja nie zagłosowałem sprawdzisz sobie po IP a co do fonetyki to nadal piszesz z małej :-) w kolejnym poście do mnie.

Trzymaj się eljot

Opublikowano

Formę grzecznościową stosujemy w listach ;)

To tak na marginesie.

a co do fonetyki to nadal piszesz z małej

Ci

A co do fonetyki...wg wikipedii

Fonetyka (dawniej głoskownia) – jeden z działów lingwistyki zajmujący się badaniem dźwięków mowy ludzkiej (zwanych głoskami) od strony ich artykulacji (tj. sposobu wytwarzania za pomocą narządów mowy; to tzw. fonetyka artykulacyjna)

Więc chyba nijak ma się do "Cię" "cię"

Opublikowano

No cóż widać jestem niereformowalny i trzeba mnie zmienić więc Masz szansę. Zostań klubowiczem, zgłoś swoją kandydaturę a na 1000% ją poprę :)

--------------

Tak na marginesie "masz" było celowe i miało być ironiczne ale cóż widać że mi nie wyszło :rolleyes: alby Ty "Masz" mniejszy dystans do siebie niż mogło by się wydawać ;)

--

a co do fonetyki to nadal piszesz z małej
Jak już się czepiamy :) to chyba chodziło Ci o pisownię bo fonetyka to http://pl.wikipedia.org/wiki/Fonetyka

-------------

Opublikowano

Dobra eljot widzę że Cię zabolało i ambicja się obudziła - wyluzuj i na drugi raz pisz z dużej litery do innych -jesteś Moderatorem a to zobowiązuje ! To nie będzie takiej dyskusji a zaczęło się że po prostu byłeś bez sensu złośliwy w stosunku co do marka z 81.

Opublikowano
na drugi raz pisz z dużej litery do innych -jesteś Moderatorem a to zobowiązuje !

Chyba nie czytałeś posta wyżej :) Formę grzecznościową stosujemy w listach...wypowiedziach oficjalnych. Czy każdy post na forum jest oficjalnym listem do adresata ? Bo według mnie nie :)

Opublikowano

No i niestety tu na forum panuje luźna koleżeńska atmosfera - nikt nikomu nie Panuje ani nie wywyższa przez pisanie wielkimi literami.

Po drugie uważam że kilka postów powinno stąd wylecieć bo to nie ten temat :P

Opublikowano
Dobra eljot widzę że Cię zabolało i ambicja się obudziła
Nic mnie nie zabolało i jestem luźny jak "tatowa koszula".

wyluzuj i na drugi raz pisz z dużej litery

Jak nie zapomnę :)

zaczęło się że po prostu byłeś bez sensu złośliwy w stosunku co do marka z 81.

A tu to totalnie źle odczytałeś moje intencje, akurat ankietę marka uważam za słuszną i cenną. Natomiast uważam że lenistwo użytkowników (w tym niestety Twoje :( ) aby kliknąć i oddać głos, nie pozwala na traktowanie jej w sposób w jaki powinna być traktowana rzetelna ankieta.

Dziękuję tym którym się jednak chciało.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.