Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JJ - a czemu nie zaproponujesz jakiegoś konkursu? Wymyśl temat napisz regulamin, nie oczekuj wszystkiego od małej garstki osób? weź przykład z PostM... - coś go gryzie? - znalazł wyjście coś próbuje zrobić, zaangażował się w to i coś się dzieje, dam nieskromnie swój przykład - chcę się spotkać z klubowiczami zaproponowałem temat, miejsce, czas , gdy wyjdą inicjatywy od nas na pewno Prezes i zarząd to poprze, (no chyba ze knefel sie niechcący naciśnie :P ) Klub to my wszyscy a gdy piszemy że nic się nie dzieje to dlatego że nic nie robimy, jak będziemy czekać aż ktoś coś zrobi a sami będziemy tylko czekali na rozwój wypadków to nic się nie będzie działo. Klub to my nie tylko zarząd, podsumowując i parafrazując działalność klubu będzie się przejawiać większą aktywnością wobec Klubowiczów - gdy klubowicze zaczną przejawiać większą aktywność.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Dzięki Post_Mortem. Nie zrozum mnie źle:p , ale miło mi, że robiąc ankietę pomyślałęś m.in. o mnie.

Mimo, że należy podać jedną odp. ja pozwolę sobie podać dwie:

1b; 2

Korzyści materialne/namacalne traktuję tak jak to ujął Yaro.

Opublikowano

Wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom dokonałem korekty metodologii badania w ten sposób, że zmodyfikowałem pkt 3 w następujący sposób:

Ankietowany może dokonać wyboru dowolnej liczby odpowiedzi (należy zakreślić odpowiedzi, które w sposób najbardziej trafny charakteryzują Wasz stosunek do zagadnienia pozostającego przedmiotem badania np. wybrać odpowiedź 1C oraz 3B).

Myślę, że ta zmiana dokonana na początkowym etapie badania nie wpłynie negatywnie na ostateczny wynik, zwłaszcza, że - jak zauważyłem - każdy ankietowany do tej pory nie ograniczał się w wyborze tylko do 1 opcji ;-)

Opublikowano

Jeszcze raz witam Wszystkich.

Na początek odpowiedzi:

1a,

4 tak ale, no właśnie.Uważam że status Klubowicza nie powinien wiązać się określonymi z góry przywilejami i wymiernymi korzyściami.Składki klubowe powinny być jak najniższe aby nowi adepci zasilali klub.Konkursy itp. powinny być formą zabawy a nie celem do tzw. nagrody.

Ps.Według mnie 2 pytanie jest postawione tendencyjnie.To Klubowicze powinni przejawiać większą aktywność w sprawie konkursów i ciekawych inicjatyw.

A zarząd jak nazwa wskazuje powinien wprowadzać je w życie.

Jako forumowicz tak rozumiem przynależność do klubu, a nie jako udziałowca.

Czy Ktoś z Klubowiczów,Forumowiczów zadał sobie pytanie co Zarząd,Administrator, niektórzy Klubowicze ma z tego jaką pełni funkcję. Z tego co ja widzę robią to z pasji i chęci przekazania wiedzy co jest najcenniejsze.

Dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Ja zaznaczam 1c oraz 4 czyli:

Tak ,ale z tą decyzją wstrzymam się do momentu postawienia baniaka.

Zresztą tą decyzję podjąłem już w pierwszym roku wizyty na tym serwisie.

Opublikowano
Ja tylko chciałem przypomnieć o tej ankiecie, i apelować o branie udziału.

Spokojnie Marku, oprócz wypowiedzi zawartych w tym wątku spływają do mnie również informacje od forumowiczów za pośrednictwem narzędzia: Prywatna wiadomość :-)

Ale oczywiście zapraszamy do brania udziału w ankiecie jak największe grono forumowiczów.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.