Skocz do zawartości

O.S.I. Prostar Maintenance Flakes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczekamy te 7 dni :cool: Przydała by się jakaś zniżka za tak fantastyczną reklamę :P A tak na poważnie to dziękujemy Pani Monice za przymknięcie oka ;)

Jeśli tak wzrosło zainteresowanie to jak nic pojawią się oferty na aledrogo.pl. Tylko kto to kupi skoro zainteresowani już się zaopatrzyli na forum :confused:

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Jeśli tak wzrosło zainteresowanie to jak nic pojawią się oferty na aledrogo.pl. Tylko kto to kupi skoro zainteresowani już się zaopatrzyli na forum

No ale to już będzie NIELEGALNE ! ! !

Opublikowano

To miał być taki humorek - sorki nie wyszło. Zastanawia mnie jednak fakt który poruszył kolega Biały73. Mianowicie na wspomnianym powyżej serwisie można spotkać tzw. uzupełnienia, czyli właśnie pokarm sprzedawany z wiaderek, który otrzymujemy w torebeczce foliowej, czasem nawet jako gratisy. Generalnie proceder kwitnie dość dobrze. Jak to się ma z legalnością? Jeśli sprzedawane są uzupełnienia innych firm to nie zdziwię się jak za moment pojawi się i zamawiany przez Nas pokarm. Wszak Polak potrafi. Sorki za OT, ale tyczy się to w pewnym sensie tematu.

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2