Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również popieram by pojemnik na ceramikę zdjąć z mechanika. Kubeł sobie poradzi a w mechaniku to miejsce w akwa i kuje w oczy w twoim przypadku. Z samą gąbką będzie lepiej go ukryć , dał bym go trochę w tył i jakiś większy kamień z przodu ;) Sam się pozbyłem tego pojemnika.

[300] Malawi

Opublikowano

Witaj. Wrocławianie rosną w siłę :-)

Czytam Twój wątek i nie widzę nigdzie wymiarów tego narożnego zbiornik. Litraż jest a wymiary. We Wrocławiu ciężko jest o dobrej jakości pyszczaki. Jest kilku hodowców piwnicznych ale to nie są ryby ładne.

Opublikowano
Witaj. Wrocławianie rosną w siłę :-)

Czytam Twój wątek i nie widzę nigdzie wymiarów tego narożnego zbiornik. Litraż jest a wymiary.

Jak już wiesz wymiary ma 107x107x60, ale piszę dla innych którzy nie zajrzeli do wątku z obsadą :)

Miałem 200, ale przeczytalem, że to raczej za mało na pyski więc szukałem coś większego i tak trafiła się okazja tanio odkupić ze stolikiem 390l narozne ;). Za baniak, grzalke, napowietrzacze, i stół robiony na wymiar pod to dałem mniej niż 500zł :P

Tak lekko oftopowo to moje 200l ogólne.

10b1f995b1f56683gen.jpg

Opublikowano

Witam jak na narożne to całkiem fajnie się zapowiada.Cosik po bokach trochę pustawo ale zawsze można cosik dołożyć lub przestawić z tego kamieniołomu ze srodka.Na samym alle... jest sporo sprzedawców-chodowców,z wrocławia i sądze że niektórzy mają nawet niezłe gatunki pyszczaków i znają się na tym cosik na pewno doradzą także.