flaczak Opublikowano 6 Lutego 2013 #1 Opublikowano 6 Lutego 2013 Co możecie mi polecić do akwa 135x30x35? Wiem że może litrażem nie za duże ale ma całkiem sporą powierzchnie dna. Na chwilę obecną pływają w nim: 1+1 red red 1 samiec elongatus chewere 4 acei ngara f1 5 demasoni f1
Perez666 Opublikowano 6 Lutego 2013 #2 Opublikowano 6 Lutego 2013 Redy i acei odpadają. Zostałbym przy demasoni + interruptus.
flaczak Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor #3 Opublikowano 6 Lutego 2013 Perez666 a chewere? Zastanawiałem się nad demasoni +afra cobwe +membe deep lub coś podobnego Ale ciekawe czy pogodzę afrę z demasoni.
flaczak Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor #5 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zobaczymy może jeszcze inni zaproponują coś ciekawego.
elozox Opublikowano 7 Lutego 2013 #6 Opublikowano 7 Lutego 2013 Perez666 a chewere? Zastanawiałem się nad demasoni +afra cobwe +membe deep lub coś podobnego Ale ciekawe czy pogodzę afrę z demasoni. afra cowbe miesozerca z demasoni nie pasuje dieta Demasoni + membe deep+hongi ewentualnie chewere,(ale nie wiem czy nie za podobny do demona)
Rekomendowane odpowiedzi