Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no nie wiem ile mogę w takim akwarium mieć

najchętniej to chciałbym 2 + 5 ale chyba nie da rady co?

Wszystkie młode jakie się pojawią chce oddać i mieć tylko stałą obsadę dorosłych.

w identycznej bańce miałem 3+5...wszystkie trzy samce pięknie wybarwione i praktycznie zero agresji wewnątrzgatunkowej w (te same samce teraz walczą o tereny w nowym akwa i nie jest już tak spokojnie). jeśli chcesz więcej niż jednego samca to nie ryzykuj 2 ,a weź trzy.

poza tym jak samiec ma z kim konkurować to się ładnie stroi, jak konkurencji brak to jak i u ludzi, 'pęcherz piwny i niezmieniany podkoszulek'.

porównanie wymysłem autora:)

Opublikowano
w identycznej bańce miałem 3+5...wszystkie trzy samce pięknie wybarwione i praktycznie zero agresji wewnątrzgatunkowej w (te same samce teraz walczą o tereny w nowym akwa i nie jest już tak spokojnie). jeśli chcesz więcej niż jednego samca to nie ryzykuj 2 ,a weź trzy.

poza tym jak samiec ma z kim konkurować to się ładnie stroi, jak konkurencji brak to jak i u ludzi, 'pęcherz piwny i niezmieniany podkoszulek'.

porównanie wymysłem autora:)

3 + 5 to nie będzie zbyt duże zagęszczenie samców na tyle samic?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zaszły pewne zmiany związane ze zmianą podłoża na tradycyjne oraz zainwestowałem w kubełek HW-302

rybom chyba podoba się po przemeblowaniu bo po jednym dniu od zmiany są bardziej spokojne niż przez prawie dwa miesiące pływania w poprzedniej aranżacji :)

wp000126v.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie to ta roślinka nie pasuje.Lepiej prezentowało by się bez jak dla mnie.

Malawi - 102 l 1+3 saulosi ( w trakcie )

Krabarium - 74 l

- 13.05.2012 - pierwsza wylinka

- 05.11.2012 - druga wylinka

- 19.01.2013 – trzecia wylinka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.