Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZesc Wam

Mam pytanko zna ktos/kogos/gdzies, kto w miare tanio sklei mi 170/50/60?

Najlpeiej Trojmiasto, tak zeby akwa nei musialo jechac zadnym przewoznikiem (trauma)

Kontakt, jakies cos~~

Opublikowano

witam

troche nie w temacie...ale ... moze macie pomysl na b.jasny piasek do akwa w 3miescie? wczoraj przywiozlem "probke" z Sobieszewa z wydm..ale po namoczeniu i obserwacji nie spelnia moich wymogow kolorystycznych ..

i inna kwestia - szafka! moze wiecie gdzie mozna dostac bukowa szafke pod akwa 150x50x50 proste? wszedzie musza sciagac...okaz-2 tyg, madison w gd - pewnie z tydz (no i cena..).. a mnie szlag od tego czekania juz trafia

bede wdzieczny za pomoc

pozdro

Opublikowano

Hej

Akurat ja w swoim akwarium mam żwirek i jakoś do tej pory do tematu piasku się nie przykładałem, ale tak mi się wydaje że piasek morski to chyba nie bardzo się nadaje. Mimom że nasz Bałtyk to tam wcale słony nie jest, ale zawsze...

Z tego co wiem to niektórzy używają zwykłego piasku budowlanego.

ps. szkoda że się nie zgadaliśmy, Też byłem wczoraj z rodzinką w Sobieszewie

pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej

1 czerwca otwiera się nowy sklep w 3mieście. To znaczy zupełnie nowy to on nie jest, bo jest to rozbudowa już istniejącego sklepu. Chodzi mianowicie o ten zoologiczny na Matarni (nazywa się chyba Karino czy jakoś tak) Od jakiegoś czasu naklejone są na nim plakaty że właśnie 1 czerwca otwarcie nowego sklepu akwarystycznego o pow 1000m2. Sama powierzchnia brzmi nieźle. Myslę że warto to sprawdzić.

Akurat w piątek będę w okolicy więc zajrzę sobie. Może załapię sie na jakąś promocję he he.

pozdro

Opublikowano

witam

nooo to popedze na bank..bede wracal z centrum wiec zajrze po drodze do siebie

w piatek ma pojawic sie w koncu moja szafka w okazie ..ale jesli nowy sklep...zobaczymy..moze rzeczywoscie promo zrobia na cosik

dizeki za info

pozdro

Opublikowano
Hej

Akurat ja w swoim akwarium mam żwirek i jakoś do tej pory do tematu piasku się nie przykładałem, ale tak mi się wydaje że piasek morski to chyba nie bardzo się nadaje. Mimom że nasz Bałtyk to tam wcale słony nie jest, ale zawsze...

Z tego co wiem to niektórzy używają zwykłego piasku budowlanego.

ps. szkoda że się nie zgadaliśmy, Też byłem wczoraj z rodzinką w Sobieszewie

pozdro

a to akurat nie prawda - ja mam tylko piach z plazy - z gdyni lub sobieszewa; kumpel ktory sprzedaje w okazie ma z gdyni u siebie na hodowli - wiec jak najbardziej sie nadaje

pozdr

adi

Opublikowano

a jesli chodzi o sklepy to Okaz - pomijam zaopatrzenie ale przede wszystki swiadoma, jarzaca obsluga :)

rafal pomoze we wszystkim, zamowi rybe praktycznie jaka chcecie - i to nie tylko z gieldy w lodzi; a to co zamowi bedzie dobre;

rafal nie dosc ze ma "oko", wiedze, pasje to jeszcze uwielbia sprzedawac swoja wiedze innym

pozdr

adi