Bialy73 Opublikowano 26 Listopada 2012 #1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Szukam opinii na temat sklepu Tropheus z Poznania. Mają rybki, których szukam ale nie chciałbym jechać pobad 100 km w ciemno. Może ktoś zna ten sklep i może coś o nim napisać.
nabe Opublikowano 26 Listopada 2012 #2 Opublikowano 26 Listopada 2012 Niestety nie, może na forum tanganikańskim znajdziesz szybciej jakieś opinie?
szczep85 Opublikowano 3 Grudnia 2012 #3 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam, byłem kilka razy w tym sklepie. Mały sklepik osiedlowy w piwnicy, kiedyś były tam same pyszczaki i tropheusy teraz jest wszystko .Pyszczaki pływają różne(ładne i brzydkie) sprzedawca nastawiony tylko na $$$ sprzeda ci wszystko.Gdybym miał kupować dla siebie ponownie ryby to szukał bym innej hodowli. Polecić mogę tobie sklep w Przeźmierowie koło Poznania "Bajcik" Bardzo ładne ryby, w akwariach zawsze czysto itp. Nie wiem tylko czy mają ryby które szukasz. Pozdrawiam
Guban88 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 #4 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja byłem wczoraj i nie mam jakiegoś złego zdania o tym sklepie Byłem tam 1 raz i jak dla mnie ok.Jak to się mówi pierwsze wrażenie najlepsze. Zakupiłem 8 maluchów do mojego akwa , mają się dobrze "bujanka" u mnie po całym akwa wszystkie , nie są jakieś wystraszone zaniedbane czy coś w tym stylu.U mnie np w mieście w brico to ryby martwe są w akwariach z żywymi gdzie ludzie chodzą oglądają i z takiego czegoś ryb bym na pewno nie wziął. Ale w Tropheus nie miały miejsca takie rzeczy , przynajmniej jak ja byłem;) [102] Malawi
Rekomendowane odpowiedzi