Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam opinii na temat sklepu Tropheus z Poznania. Mają rybki, których szukam ale nie chciałbym jechać pobad 100 km w ciemno. Może ktoś zna ten sklep i może coś o nim napisać.

Opublikowano

Witam,

byłem kilka razy w tym sklepie.

Mały sklepik osiedlowy w piwnicy, kiedyś były tam same pyszczaki i tropheusy teraz jest wszystko .Pyszczaki pływają różne(ładne i brzydkie) sprzedawca nastawiony tylko na $$$ sprzeda ci wszystko.Gdybym miał kupować dla siebie ponownie ryby to szukał bym innej hodowli.

Polecić mogę tobie sklep w Przeźmierowie koło Poznania "Bajcik" Bardzo ładne ryby, w akwariach zawsze czysto itp.

Nie wiem tylko czy mają ryby które szukasz.

Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja byłem wczoraj i nie mam jakiegoś złego zdania o tym sklepie ;) Byłem tam 1 raz i jak dla mnie ok.Jak to się mówi pierwsze wrażenie najlepsze. Zakupiłem 8 maluchów do mojego akwa , mają się dobrze "bujanka" u mnie po całym akwa wszystkie , nie są jakieś wystraszone zaniedbane czy coś w tym stylu.U mnie np w mieście w brico to ryby martwe są w akwariach z żywymi gdzie ludzie chodzą oglądają i z takiego czegoś ryb bym na pewno nie wziął. Ale w Tropheus nie miały miejsca takie rzeczy , przynajmniej jak ja byłem;)

[102] Malawi