Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ułatwiłbyś podając odrazu linka do jakichś jej parametrów z netu - gdy ja tak robiłem 4 lata temu pytając, szybciej dostawałem odpowiedź ;)

a napisałem to dlatego że od 10min przebijam się przez wyniki googla o tych pompach i choć jestem w tym niezły to coś nie trafiam w tą konkretną ;)

Opublikowano

Mam dokładnie taką :) Ale nadal nie wiem czy ta wydajność to norma czy z moją pompą coś jest nie tak... Mam w domu grundfosa o nieco większej mocy i chętnie bym go założył ale nie mam tej śruby do odpowietrzania i będzie lała sie z niego woda.... Ma ktoś pomysł czym to zatkać lub zakręcić?

Opublikowano

jakby napisał że GOLD to też bym znalazł :P ale nie napisał :P

zawór zwrotny przed pompą która jest zainstalowana niezgodnie ze swoim przeznaczeniem? dobre :D

Opublikowano
Przemku nie obowiązkowo ;) tak jak mówisz trzeba trafić w siebie dwoma otworami co też nie jest łatwe...

można i bez odprysków wywiercić z jednej, jednak trzeba dociskać delikatnie, a nie jak w beton :P

Zgadza się, ja otwór wiercę w szkle 10mm w czasie 60 sekund :) .A zeby trafić trzeba mieć odpowiedni sprzęt .

Opublikowano
gdzie my ze zwykłymi wkrętarkami :P

i jeszcze trzeba się czaić żeby dziecku trochę plasteliny podprowadzić żeby basenik zrobić ... ;-)