Skocz do zawartości

szukam namiarów na hodowlę w lubuskiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję jakiegoś hodowcy pyszczaków najlepiej w woj. lubuskim lub możliwie blisko. Chciałbym kupić pyszczaki saulosi oraz rdzawe. Znalazłem Tan-Mal ale niestety na razie nie mają. Gdyby ktoś miał jakieś namiary to poproszę.

Opublikowano

nabe widzę, że jesteś z Choszczna słyszałem, że tam właśnie jest jakiś hodowca rybek od którego kolega z innego forum kupował i był zadowolony. Niestety od kilku dni nie ma go na forum może Ty masz jakieś namiary.

Opublikowano

Wiem o kogo chodzi, ale zadnej dobrej opinii o tym hodowcy nie słyszałem.Czasem wystawia na allegro jakieś krewetki itp.

Nie polecam kupowania w garażowych hodowlach, można się bardzo zdziwić na widok tego co wyrośnie.

Opublikowano

Właśnie tego się obawiam starasz się urządzasz zbiornik wpuszczasz rybki a potem jak urosną to się zdziwisz. Chyba poczekam na rybki z Tan-Mal. Powiedz mi jeszcze czy warto dołożyć trochę kasy i wziąć za F1?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Facet w Choszcznie wystawia się na Allegro i ma bdb ryby oraz sporą wiedzę, którą jest w stanie zrozumiale wyłożyć. Byłem, widziałem, kupiłem - polecam.

Wyrosło to co miało wyrosnąć.

TanMal - polecam w przypadku chęci zakupu odłowu i f1 - rewelacyjne ryby.