Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tan-Mal Opublikowano 27 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #1 Opublikowano 27 Września 2015 Witam, zapraszam do zapoznania się z naszą najnowszą ofertą : 5/2015 Jesień. W ofercie również gatunki które gościły w zbiornikach Klubowych na Targach we Wrocławiu. Mamy również przygotowane gratis próbki pokarmów O.S.I. : O.S.I. Cichlid płatki O.S.I. Spirulina płatki O.S.I. Marine płatki O.S.I. Spirulina Wafers O.S.I. Freshwater płatki O.S.I. Sinking Shrimp pellets Zainteresowanych proszę o wysłanie swoich danych adresowych : www.tan-mal.pl/ zakładka Kontakt Pozdrawiam Monika Wisz www.tan-mal.pl 13
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Października 2015 #2 Opublikowano 1 Października 2015 ...dziękuję za próbki! Właśnie dotarły:)
Mortis Opublikowano 2 Października 2015 #3 Opublikowano 2 Października 2015 Do mnie dziś dotarły testery. Dziękuję.
pablojogi Opublikowano 2 Października 2015 #4 Opublikowano 2 Października 2015 do mnie również, wręcz expresowo, dziękuję:-)
danielj Opublikowano 4 Stycznia 2016 #5 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Mam pytanie odnośnie rozmiaru granulatu. Rozmiar "średni" to w milimetrach ile?
patst20 Opublikowano 5 Stycznia 2016 #6 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Oni tego chyba nie określają w milimetrach?
danielj Opublikowano 5 Stycznia 2016 #7 Opublikowano 5 Stycznia 2016 A powinni , bo określenie średni nic mi nie mówi. Dainichi pisze 1mm lub 3 mm i wiem wszystko. 1
Wiki Opublikowano 6 Stycznia 2016 #8 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Też zamówiłem z bratem i znajoma będziem testować he he
Rekomendowane odpowiedzi