lukasz91 Opublikowano 3 Stycznia 2011 #1 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam. Powiedzcie mi czym/jakim pokarmem najlepiej karmić labidochromis sp.Hongi? Jaki pokarm w zastępstwie, mam na myśli (brokuł ipt.)? Jak często podawać pysiom pokarmy mięsne i jakie? Pozdrawiam Dziękuje za odpowiedzi.
Perez666 Opublikowano 3 Stycznia 2011 #2 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Hongi to roślinożercy a więc pokarmy roślinne.Z mięsem bym nie przesadzał,max.2x w tygodniu.
lukasz91 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor #3 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Czy spirulina Tropical Flakes ISO9001200 Haccp nadaje się dla tego pyśka? I mrożone Dafnia
Perez666 Opublikowano 3 Stycznia 2011 #4 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tak,każda spirulina z pewnego źródła.Dafnia jak pisałem,ogranicz mięso do minimum.
lukasz91 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor #5 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dziekuje za wszystkie rady pozdrawiam Łukasz
oimlody Opublikowano 3 Stycznia 2011 #6 Opublikowano 3 Stycznia 2011 jeśli chodzi o tropical poleciłbym tylko spiuruline super forte , z mrożonek np. cyklop (max 2x w tygodniu). Inne pokarmy roślinne możesz dobrać z tego spisu http://forum.klub-malawi.pl/pokarmy.php
Rekomendowane odpowiedzi