piotr24 Opublikowano 27 Grudnia 2010 #1 Opublikowano 27 Grudnia 2010 witam czy może mi ktoś poradzić jaki można zastosować pokarm dla pyszczaków na wekend (tj.4-5 dni) ???
yaro Opublikowano 27 Grudnia 2010 #2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Taki sam jak zawsze. Chyba, że chodzi ci o to, że Cię nie będzie tyle czasu to sobie daruj i niech mają głodówkę.
Perez666 Opublikowano 27 Grudnia 2010 #3 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jeśli gdzieś wyjeżdżasz i chcesz powierzyć karmienie osobie która nie ma o tym pojęcia to sobie odpuść.Możesz się nabawić przez to samych kłopotów.Przez te kilka dni z głodu nie zdechną...
KubaWe Opublikowano 31 Grudnia 2010 #4 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja kupiłem takie pudełeczka do tabletek i tam do każdej przegródki wsypuje pokarm na dzień, zaufana osoba mi wsypuje do akwarium.
elozox Opublikowano 5 Stycznia 2011 #5 Opublikowano 5 Stycznia 2011 dorosle pyski glodzic mozesz i 2 tyg. i nic im nie bedzie ja tak zrobilem w lato kiedy wyjechalem. Zawsze mozesz kupic karmnik i uniknac ... pytan.
Rekomendowane odpowiedzi