nsp Opublikowano 11 Września 2020 Autor #11 Opublikowano 11 Września 2020 Dobrze, że mamy weekend, to będę miał czas ogarnąć hydroponike. Bo materiały dawno już mam, ale czekałem na rośliny. Rośliny już są, a systemu hydroponicznego dalej nie pokleiłem Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1
nsp Opublikowano 15 Września 2020 Autor #12 Opublikowano 15 Września 2020 Zakupiłem serpentynit zielony. Całkiem ładnie wygląda po umyciu i jak jest mokry. Mam nadzieję że będzie współgrał kolorystycznie z tym Scenery Stone, albo trzeba liczyć na to że zarosną glonem i nie będzie widać różnicy Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
nsp Opublikowano 17 Września 2020 Autor #13 Opublikowano 17 Września 2020 Kamulce już w akwarium. Lepiej póki co nie będzie. Teraz widzę, że dno 100x40 to jest dosłownie nic Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 17 Września 2020 #14 Opublikowano 17 Września 2020 @nsp Przeniosłem temat do właściwego działu.
nsp Opublikowano 17 Września 2020 Autor #15 Opublikowano 17 Września 2020 3 godziny temu, AndrzejGłuszyca napisał: @nsp Przeniosłem temat do właściwego działu. Tylko, że mam już jeden temat w podstawach. Byłem pewien, że ten dział to odpowiednie miejsce do prezentacji zachodzących zmian w zbiorniku. A temat w dziale podstawy będzie służył do zadawania pytań i rozwiązywania jakiś problemów.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 17 Września 2020 #17 Opublikowano 17 Września 2020 W dziale PRZEDSTAW SIĘ przedstawiamy się oficjalnie i swój zbiornik . Tylko i wyłącznie.
Rekomendowane odpowiedzi