Merlot Opublikowano 26 Kwietnia 2017 #1 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Żeby nie zaśmiecać forum nowym postem, tutaj podpytam was o radę co i czy wogólę coś jeszcze dorzucić do obsady Aktualnie w baniaku pływają : Placidochromis mdoka white lips - 7szt Caeruleus yellow samiec + 3 samice Copadichromis Chrysonotus 2 samce + 3 samice Lethrinops Mbasi samica (tutaj dojdzie jeszcze samiec + 2 samice) Copadichromis borleyi Namalenje - 4 sztuki Copadichromis borleyi kadango red fin - samica Oraz zakupione wczoraj Synodontis petricola 4szt Chcę dorzucić jeszcze Mylochromis plagiotaenia Czy warto coś jeszcze dorzucić czy tyle starczy ?
tom77 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 #2 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 akwa 225cm => masz tylko grzebacza amatora (Mbasi) => przydałby się kopacz wyczynowy (Taeniolethrinops) ale to tylko moje zdanie Pozdrawiam Twoje Mdoki
Merlot Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor #3 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 9 minut temu, tom77 napisał: akwa 225cm => masz tylko grzebacza amatora (Mbasi) => przydałby się kopacz wyczynowy (Taeniolethrinops) ale to tylko moje zdanie Pozdrawiam Twoje Mdoki Też o nim myślałem A co sądzisz o Chilotilapia euchilus
tom77 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 #4 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 3 minuty temu, Merlot napisał: Chilotilapia euchilus Nie znam, nawet z widzenia Kojarzą mi się z bardzo wydatnymi ustami. Widzę, że Twoje poszukiwania dotyczą gatunków mało popularnych na naszym Forum. Życzę akwarystycznego nosa.
Merlot Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor #5 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Teraz, tom77 napisał: Nie znam, nawet z widzenia Kojarzą mi się z bardzo wydatnymi ustami. Widzę, że Twoje poszukiwania dotyczą gatunków mało popularnych na naszym Forum. Życzę akwarystycznego nosa. Zgadza się, zawsze to pewnego rodzaju "badania", które z biegiem czasu mogą komuś przypasować do obsady 1
Rekomendowane odpowiedzi