carlisle Opublikowano 18 Lutego 2016 #1 Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam, jestem nowy, chciałbym być posiadaczem Malawi, stąd moja obecność tutaj. Mam nadzieje, ze sie wszystkiego naucze
timi-akwaria.pro Opublikowano 18 Lutego 2016 #2 Opublikowano 18 Lutego 2016 Witaj:) Tutaj dowiesz się wszystkiego nt. Malawi;) Na początek proponuję dział FAQ. Jeśli masz ochotę możesz zostać członkiem Klubu Malawi;) Składka klubowa bardzo skromna, a korzyści bardzo dużo;) Jak tylko będziesz miał wątpliwości w dowolnym temacie związanym z naszym hobby to pytaj śmiało, tylko pamiętaj żeby robić to w odpowiednich działach forum. Zapraszam i dobrej zabawy;)
egon44 Opublikowano 18 Lutego 2016 #3 Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam, jestem nowy, chciałbym być posiadaczem Malawi, stąd moja obecność tutaj. Mam nadzieje, ze sie wszystkiego naucze Siemanko :mrgreen: Witaj na naszym forum,mam nadzieję że zagościsz tu na bardzo długo Dużo o sobie nie powiedziałeś,to może w ramach rekompensaty zapodasz fotkę twojego baniaka z opisem wymiarów baniaka,filtracji oraz obsady którą posiadasz,lub zamierzasz mieć dopiero
MatiK Opublikowano 18 Lutego 2016 #4 Opublikowano 18 Lutego 2016 Witaj, czytaj, chłoń wiedzę i korzystaj z niej. Powodzenia!
SmyQ Opublikowano 19 Lutego 2016 #5 Opublikowano 19 Lutego 2016 Mam nadzieję, że lepiej będziesz się opiekował rybami Malawi niż teraz niebieskołuską w tak małym baniaku... Czytaj, pytaj i powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi