florek91 Opublikowano 15 Stycznia 2016 #1 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam wszystkich serdecznie, po dość długiej nieobecności chce wrócić na klubowe forum . Trochę się zmieniło i sporo nowych osób, ale atmosfera wciąż sympatyczna . Wraz z powrotem zamierzam zwiększyć swoje dotychczasowe 240l na 1050l . Zapewne w najbliższym czasie będę chciał również skonsultować kila swoich pomysłów . Zbiornik już zamówiony wiec już niedługo . Tak więc witam starych i nowych użytkowników .
egon44 Opublikowano 16 Stycznia 2016 #2 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Chociaż się nie znamy to siemanko :mrgreen: ... No i powodzenia życzę w nowym projekcie,mam nadzieję że fotki z przebiegu prac nad zbiornikiem wstawisz
pablojogi Opublikowano 16 Stycznia 2016 #4 Opublikowano 16 Stycznia 2016 witaj! To naprawdę wielki powrót w sensie litrażowym:-) powodzenia!!!
deccorativo Opublikowano 16 Stycznia 2016 #5 Opublikowano 16 Stycznia 2016 witam ziomala:D gratuluję rozrostu i sugeruję poczytać - projekt inmara zastanawiając się dlaczego najpierw dopracował filtrację a potem zamówił baniak a nie odwrotnie. W odpowiednim dziale pisz śmiało jaki zamówiłeś powodzenia życzę
MatiK Opublikowano 16 Stycznia 2016 #6 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Witaj, zacne powiększenie zapraszam do odpowiednich działów, a tutaj wróć ze zdjęciami, jak już będziesz miał baniak powodzenia!
florek91 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor #7 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Oczywiście wstawię zdjęcia baniaka na razie jestem na etapie budowy szafki . Wszystko postaram się opisać wraz z fotkami 1
Gość grabiec Opublikowano 18 Stycznia 2016 #8 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zazdroszcze Cie tej pojemności. Też mam ochote na takie
florek91 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor #9 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Baniaczek stoi juz na swoim miejscu na stelażu stalowym . Jakby kogoś interesowały podstawy podstawy pod akwaria to mogę wykonać w firmie . Zdjęcia wstawie wieczorkiem
spiochu Opublikowano 8 Kwietnia 2016 #10 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Wiesz, te szafki Ci niepotrzebne. I tak nic w nich nie masz. A jakie duże akwarium mógłbyś bez nich wstawić Wysłane z telefonu
Rekomendowane odpowiedzi