baron977 Opublikowano 3 Stycznia 2016 #1 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam wszystkich z akwarystyką jestem związany od dawna,ale z Malawi dopiero będę zaczynał ,mòj baniak to 240l narazie jeszcze to Ameryka Południową ale już niedługo:)
timi-akwaria.pro Opublikowano 3 Stycznia 2016 #2 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam wszystkich z akwarystyką jestem związany od dawna,ale z Malawi dopiero będę zaczynał ,muj baniak to 240l narazie jeszcze to Ameryka Południową ale już niedługo:) Witaj , witaj:) Malawi to dobry wybór. Na dobry początek proponuję poprawić "muj" na "mój". Powodzenia!
egon44 Opublikowano 3 Stycznia 2016 #3 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam wszystkich z akwarystyką jestem związany od dawna,ale z Malawi dopiero będę zaczynał ,muj baniak to 240l narazie jeszcze to Ameryka Południową ale już niedługo:) Siemanko! Fajnie że odwiedziłeś nasze forum i zdecydowałeś się na zmianę biotopu .Na początek proponuje poczytać http://forum.klub-malawi.pl/faq.php oraz inne działy tematyczne,pooglądaj galerię itd, a potem na spokojnie z głową na karku stawiaj swój kawałek Malawi...Powodzenia!!!
Mortis Opublikowano 3 Stycznia 2016 #4 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jeśli masz czarne wody Ameryki to zostaw ten biotop i wstaw drugie akwarium z Malawi tyle, że większe
Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Stycznia 2016 #5 Opublikowano 3 Stycznia 2016 ...witam i również życzę powodzenia.
MatiK Opublikowano 13 Stycznia 2016 #6 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witaj na forum, idź za radą kolegów i poczytaj forum, a jak już stworzysz swoje Malawi od razu wrzucaj zdjęcie powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi