led4grow Opublikowano 21 Grudnia 2015 #1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ma ktoś namiary na zaufane hodowle/hodowców z okolic Szczecina lub gdzieś blisko w Niemczech, gdzie można nabyć F1?
MatiK Opublikowano 22 Grudnia 2015 #2 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Jest coś takiego jak wyszukiwarka forumowa Proszę : http://forum.klub-malawi.pl/hodowle-sklepy-sklady-kamieni-t20025.html?&highlight=sklepy+i+hodowle może w samej "okolicy" nie masz, ale spokojnie możesz zdecydować się na zakup w Tan-Mal, albo Aquaafrika.
led4grow Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor #3 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Jest coś takiego jak wyszukiwarka forumowa Proszę : http://forum.klub-malawi.pl/hodowle-sklepy-sklady-kamieni-t20025.html?&highlight=sklepy+i+hodowle może w samej "okolicy" nie masz, ale spokojnie możesz zdecydować się na zakup w Tan-Mal, albo Aquaafrika. Użyłem owej wyszukiwarki, ale uznałem, że mapka z 2012 jest już nieco "czerstwa" i może ktoś coś nowego?
marek_z_81 Opublikowano 22 Grudnia 2015 #4 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zauważ, że aktualizowana była niedawno. Na dole jest info kiedy post był edytowany.
MatiK Opublikowano 22 Grudnia 2015 #5 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Tak jak Ci napisał Marek, mapka jest na świeżo aktualizowana. Poza tym podałem Ci jak na tacy dwie świetne hodowle, które nie są jakoś bardzo daleko od Ciebie i które nie mają problemu z wysyłką pkp, a ryby od nich można brać w ciemno... Nie ma za co
led4grow Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor #6 Opublikowano 4 Stycznia 2016 A co powiecie na temat hodowcy "demasoni" z Choszczna k.Szczecina?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 4 Stycznia 2016 #7 Opublikowano 4 Stycznia 2016 ...to nasz kolega forumowy. Bardzo często tutaj zagląda. I tu moja wiedza się kończy.
krzysiutoja Opublikowano 4 Stycznia 2016 #8 Opublikowano 4 Stycznia 2016 A co powiecie na temat hodowcy "demasoni" z Choszczna k.Szczecina? Witam jedz i zobacz przecież nie musisz nic kupować a na mierzynie Byłeś ? trochę Malawi tam jest no i gościu wiedze ma Pozdrawiam
led4grow Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor #9 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Byłem na Mierzynie, ale dawno temu. Może przejadę się niedługo...
Rekomendowane odpowiedzi