PatrykPL Opublikowano 10 Kwietnia 2015 #1 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Cześć! Właśnie startuje baniaczek 240L (120x40x50) i mam pytanie dotyczące obsady. Chciałbym wpuścić ryby z Malawi, ale nie takie typowe gatunki typu Saulosi, Rdzawy itp, choć nie ukrywam, że Ps. Acei bardzo mi się podoba Bardzo proszę was o pomoc w obsadzie
harisimi Opublikowano 10 Kwietnia 2015 #2 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jeśli jesteś w stanie zainwestować troszkę więcej pieniędzy ( ryby w sklepach internetowych ) to tak na szybkiego dwie fajnie i nietypowe obsady. I mięsożerna/wszystkożerna Cynotilapia axelrodi Labidochromis caeruleus Nkatha Bay white Pseudotropheus livingstoni II roślinożerna/wszystkożerna Pseudotropheus polit Pseudotropheus elongatus ornatus Likoma Pseudotropheus barlowi lub Pseudotropheus aurora
PatrykPL Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor #3 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Cześć! Właśnie startuje baniaczek 240L (120x40x50) i mam pytanie dotyczące obsady. Chciałbym wpuścić ryby z Malawi, ale nie takie typowe gatunki typu Saulosi, Rdzawy itp, choć nie ukrywam, że Ps. Acei bardzo mi się podoba Bardzo proszę was o pomoc w obsadzie A jeżeli chciałbym coś ze standardowej obsady to jakie moge wpuścić razem z Acei?
Bezprym Opublikowano 11 Kwietnia 2015 #4 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Do Acei to musisz mieć niestety trochę większy baniaczek.Ryba rośnie dosyć spora i najlepiej prezentuje się w większym stadzie.
PatrykPL Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor #5 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Do Acei to musisz mieć niestety trochę większy baniaczek.Ryba rośnie dosyć spora i najlepiej prezentuje się w większym stadzie. Ok czyli w skrócie jakie ryby polecacie do Saulosi i w jakich ilosciach
Post_Mortem Opublikowano 11 Kwietnia 2015 #6 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Chciałbym wpuścić ryby z Malawi, ale nie takie typowe gatunki typu Saulosi Ok czyli w skrócie jakie ryby polecacie do Saulosi ??????
PatrykPL Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor #7 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 ?????? To co pisałem wcześniej już nie biore pod uwage. Jakaś tradycyjna obsada do Saulosi oprócz Rdzawego.
Rekomendowane odpowiedzi