czarek304 Opublikowano 8 Stycznia 2015 #1 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam jestem poczatkujacym posiadam akwa 50x50x40 100l czy mozna,czy jest sens zalozenia malawi ? Bardzo podoba mi sie ten styl,jakie ryby do zbiornika? Wielkie dzieki za odpowiedzi
MatiK Opublikowano 8 Stycznia 2015 #2 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Niestety, ten zbiornik nie nadaje się do Malawi... Z tymi rozmiarami możesz spróbować z małymi muszlowcami z Tanganiki, ale musisz odwiedzić tamto forum.
stan Opublikowano 8 Stycznia 2015 #3 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Nie ma sensu ! Myślę , że raczej poszukaj coś muszlowców ale to tanganika i forum KMT.
Bourbon Kid Opublikowano 8 Stycznia 2015 #4 Opublikowano 8 Stycznia 2015 masz idealną kostkę na akwarium morskie
adam17123 Opublikowano 8 Stycznia 2015 #5 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Za krótkie mini. na najłagodniejszy gat. pysia to 80cm . celuj już lepiej w Tangę z takim akwa,ale szału też nie będzie.
nabe Opublikowano 8 Stycznia 2015 #6 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Na kotnik trochę szkoda bo ciekawe szkło.Malawi byłoby z tego słabe ale postawiłbym epicką kostkę z muszlalami albo kreweciarnię, mchy i inne cukierki.
Rekomendowane odpowiedzi