Klub Malawi  

Wróć   Klub Malawi > RYBY, ROśLINY, WODA > Obsada akwarium z pyszczakami
Użytkownicy Kalendarz Malawi FAQ Filmy Tagi
Przejdź do Moje posty Czat (2) Rejestracja Oznacz wszystkie fora jako przeczytane
Obsada akwarium z pyszczakami Wszystko o obsadzie akwarium z pyszczakami: porady, uwagi, spostrzeżenia, ...

Witaj w na forum Klubu Malawi

Przeglądasz w tej chwili nasze forum jako gość przez co masz bardzo ograniczony dostęp do poszczególnych działów, postów i różnych udogodnień. Po darmowym dołączeniu do naszej społeczności uzyskasz dostęp do wysyłania postów, prywatnej komunikacji z innymi użytkownikami (PM), głosowania w sondach, dołączania załączników i wielu innych funkcji. Rejestracja jest szybka, prosta i całkowicie darmowa. Tak więc, dołącz do nas już dziś!
Tagi: , ,

Zamknięty temat

czy to samica Labidochromis caeruleus (yellow)? Możliwe oszustwo w sklepie

Narzędzia wątku Wygląd
Stare 2011-12-01, 10:52   #1
gregorr
Użytkownik

Podziękował(a) 0 razy
Pomógł 0 razy w 0 postach
Domyślnie czy to samica Labidochromis caeruleus (yellow)? Możliwe oszustwo w sklepie

Witam

Mam problem z rozpoznaniem samicy Labidochromis caeruleus (yellow).
Sytuacja wyglada tak ze Moj kolega kupił niby parke yellow. Niestety niezbyt dobrze dobrał obsadę i musiał sie ich pozbyć wiec ja je przygarnąlem. Tylko teraz tak: samiec to wiem ze napewno jest a z ta samica to nie jestem pewien czy to W_ogole jest yellow bo nie ma W_ogole czarnych pasów na pletwach tylko lekkie zarysy pionowych pasów na ciele i ten samiec tak ja gania ze szok nawet trochę jej pletwe obgryzl w akwarium jest tylko ta para bo dopiero akwarium dojrzało. Czy to ze samiec tak gania moze być spowodowane tym ze jest to poprostu inny gatunek? Czy dlatego ze ten samiec nie ma samic wiecej i agresja sie przekłada na ta jeda rybę? Ale jak już wspomniałem nie wyglada mi to na yellow (bardziej moze na saulosi) całkiem możliwe ze pomyłka zaszła w sklepie bo kolega mówił ze sprzedawca nie zbyt sie znał (zreszta tak jak on sam hehe) bardzo proszę o pomoc jak rozwiązać ten problem.
Z góry dziękuje i pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Perez666 ; 2011-12-01 o 10:56. Powód: ort.
gregorr jest nieaktywny   galeria
Stare 2011-12-01, 10:57   #2
Perez666
Zarząd Klubu

Awatar Perez666

Mieszka w: Katowice
Podziękował(a) 8 razy
Pomógł 62 razy w 61 postach
Domyślnie Odp: czy to samica Labidochromis caeruleus (yellow)? Możliwe oszustwo w sklepie

Wstaw fotę do galerii.
Temat zamykam.

130x65x40 - Metriaclima sp."msobo" Magunga WF
Perez666 jest nieaktywny   galeria
Zamknięty temat

Aktualnie ten temat przegląda: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Uprawnienia umieszczania postów