Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Poszukuję dobrych sklepów w okolicach Słupska oraz poznam osoby hodujące pyszczaki ( Gdańsk Gdynia Koszalin Kołobrzeg) ewentualnie jakieś dobre internetowe, może znajdą się osoby służące pomocą. Dzięki

Opublikowano

W trójmiascie dobry sklep w pyszczakami jest w zasadzie jeden - aquapet.

Reszta to sklepy typu malawi-mix gdzie radza łączyć je z neonami.

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2

• Dziękuję 1
Opublikowano

Sir Yaro a czy mógłbyś podać mi dokładny adres tego sklepu? Generalnie chodzi mi o to czy w tych sklepach są pyszczaki nie skrzyżowane .Tu w Słupsku to prawie same krzyżówki w sklepach :mad: ,nie wiem skąd oni je pozyskują .

--

Jeżeli chodzi o tą hurtownię na ul. Norwida 4 to już znalazłem :)

Opublikowano

Jeszcze osobiście moge polecić sklepy "karina" krzyżowek napewno nie dostaniesz a czasami trafiają się ciekawe gatunki ostatnio widziałem msobo heteropictus w cenie coś ok20 zł/szt czyli nie za dużo a warto było.Lepiej zawsze patrz czy ryby są w 100% zdrowe

pozdrawiam

• Dziękuję 1
Opublikowano
Sir Yaro a czy mógłbyś podać mi dokładny adres tego sklepu? Generalnie chodzi mi o to czy w tych sklepach są pyszczaki nie skrzyżowane .Tu w Słupsku to prawie same krzyżówki w sklepach :mad: ,nie wiem skąd oni je pozyskują .

--

Jeżeli chodzi o tą hurtownię na ul. Norwida 4 to już znalazłem :)

chodzi własnie o to miejsce. Pamietaj aby najpierw zadzwonic. To nie jest typowy sklep i nie zawsze jest otwarty. A głupio pocałowac klamkę.

Opublikowano

Okaz jest przyzwoity, szczegolnie na tle innych gdanskich sklepow, ale bym go nie przecenial.

Potrafia glupoty gadac i wciskac mega kit jak inni. No i pyszczaki maja czesto bardzo wymieszane. Jesli juz jedziesz z daleka to sugerowal bym wpasc do okazu, zobaczyc co i jak, a potem pojechac do aquapetu i wtedy zdecydowac.

Jesli tak zrobisz to jestem pewiem, ze wiem gdzie zdecydujesz sie na kupno. :-)

Send from GalaxyTab

• Dziękuję 1
  • 2 miesiące temu...