Slawek-meszek Opublikowano 29 Maja 2012 #11 Opublikowano 29 Maja 2012 Witaj kolego tomcio83 Nie denerwuj się bo i po co sam wiesz jak to jest z pisaniem chcesz dobrze a ktoś inny źle to odbierze czasami tak bywa A teraz wracamy do tematu podaj nazwy jak tych pysie w akaw jeżeli znalazłeś w internecie jak pisałeś wcześniej Spróbujemy coś doradzić
tomcio83 Opublikowano 30 Maja 2012 Autor #12 Opublikowano 30 Maja 2012 No w koncu ktoś normalny. Wiedzialem ze kiedys cie znajde Wracajac do tematu to rybki sa takie jak w załączniku .
zdrowy_zab Opublikowano 30 Maja 2012 #13 Opublikowano 30 Maja 2012 No tak, my możemy być mili i pochwalac wszystko, co zrobisz, ale jaki jest tego sens, jak twoje ryby w właśnie teraz nie czują się dobrze? A ze zdjeciami do identyfikacji -> galeria. Trochę spasione ryby, ale widzę tam auratusa, z tylu chyba yellowek, a ten niebieski...
tomcio83 Opublikowano 30 Maja 2012 Autor #14 Opublikowano 30 Maja 2012 Ale ja nigdzie nie prosilem o pochwale tylko o porade. Pisalem ze w zoologicznym sie dowiedzialem o tym ze kosiarki i glonojady moga zostac z pyszczakami wiec tak zrobilem ...... Po to tu zagladam aby sie dowiedziec czegos jeszcze co i jak ...
zdrowy_zab Opublikowano 30 Maja 2012 #15 Opublikowano 30 Maja 2012 Zoologi chcą zarobic, więc dla nich wszystko może być ze wszystkim
Sir_Yaro Opublikowano 30 Maja 2012 #16 Opublikowano 30 Maja 2012 oddaj z powrotem (z opierniczem) te kirysy/kosiarki bo je pyszczaki zameczą na 99%. Z nimi nawet mało które slimaki wytrzymuja...
tomcio83 Opublikowano 30 Maja 2012 Autor #17 Opublikowano 30 Maja 2012 no i tak bede musial zrobic. Wracajac do ryb jakie mam te niebieskie rybki to ma Sir_Yaro widzialem w jego filmiku z rybkami. tylko nie wiem czemu u mnie te paski maja bardzo slabo widoczne
zdrowy_zab Opublikowano 30 Maja 2012 #18 Opublikowano 30 Maja 2012 Yaro ma socolofi. Twoje mogą być bastardem.
matejk Opublikowano 30 Maja 2012 #19 Opublikowano 30 Maja 2012 dla mnie te niebieskie to albo callainosy albo estherae red blue ale raczej to pierwsze bo tak byłyby to 3 samce zebry? Na bank callainos
Sir_Yaro Opublikowano 30 Maja 2012 #20 Opublikowano 30 Maja 2012 Yaro ma socolofi. Twoje mogą być bastardem. Nie do końca. Socolofi sa białe i ciezko je pomylic z niebieskimi rybami. Niebieskie ryby u mnie to zwykłe saulosy.
Rekomendowane odpowiedzi