Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj kolego tomcio83

Nie denerwuj się bo i po co sam wiesz jak to jest z pisaniem chcesz dobrze a ktoś inny źle to odbierze czasami tak bywa

A teraz wracamy do tematu podaj nazwy jak tych pysie w akaw jeżeli znalazłeś w internecie jak pisałeś wcześniej Spróbujemy coś doradzić

Opublikowano

No tak, my możemy być mili i pochwalac wszystko, co zrobisz, ale jaki jest tego sens, jak twoje ryby w właśnie teraz nie czują się dobrze? A ze zdjeciami do identyfikacji -> galeria. Trochę spasione ryby, ale widzę tam auratusa, z tylu chyba yellowek, a ten niebieski...

Opublikowano

Ale ja nigdzie nie prosilem o pochwale tylko o porade. Pisalem ze w zoologicznym sie dowiedzialem o tym ze kosiarki i glonojady moga zostac z pyszczakami wiec tak zrobilem ...... Po to tu zagladam aby sie dowiedziec czegos jeszcze co i jak ...

Opublikowano

no i tak bede musial zrobic. Wracajac do ryb jakie mam te niebieskie rybki to ma

Sir_Yaro widzialem w jego filmiku z rybkami. tylko nie wiem czemu u mnie te paski maja bardzo slabo widoczne :confused:

Opublikowano

dla mnie te niebieskie to albo callainosy albo estherae red blue ale raczej to pierwsze bo tak byłyby to 3 samce zebry?

Na bank callainos

Opublikowano
Yaro ma socolofi. Twoje mogą być bastardem.

Nie do końca.

Socolofi sa białe i ciezko je pomylic z niebieskimi rybami.

Niebieskie ryby u mnie to zwykłe saulosy.