Skocz do zawartości

Malawi 240L rekonesans sprzętowy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam moją propozycję aranżacji mojego baniaczka, całkowity spontan proszę o jakieś podpowiedzi?

obydwa zdjęcia to ta sama aranżacja karton to wieko od zbiornika więc odzwierciedla dno akwarium w środku jest łupek filitowy i odrobina piaskowca

dsc00006wx.jpg

dsc00007we.jpg

A tu inna arażacja...

dsc00011bp.jpg

dsc00010yy.jpg

Opublikowano

właśnie dumam jak je zablokować :) nie są aż tak płaskie ta wieża po prawej jest prawie okrągła, ale wszystko jest możliwe muszę coś wymyślić

Opublikowano

Twoja odpowiedź jest dla mnie jak najbardziej przydatna a moja nawet w najmniejszym stopniu nie była złośliwa, nie obrażaj się i zdziebko wyluzuj :)

Opublikowano

Witam

Opcja nr 1 bardziej do mnie przemawia. Pozostaje jeszcze przemyśleć maskowanie sprzętu ale to juz kwestia jakie będzie tło no i czy lubisz oglądać sprzęt w akwa. Mi osobiście to nie przeszkadza.

Opublikowano

Właśnie, maskowanie sprzętu, na czym to polega, w roślinnym wystarczyło posadzić wysokie rośliny a tu nie da się tak łatwo mam unimaxa 500, poza tym jeszcze filtr wewnętrzny który ma odpowiadać za czystość jeśli kupię aquael'a to gąbka będzie też duża i trudna do zamaskowania, malawi to dla mnie spore wyzwanie, a co do tła to chyba będę musiał dać czarne skoro ma maskować sprzęt...