rudzikyO Opublikowano 14 Kwietnia 2012 #1 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich młodych pięknych i bogatych Mam pytanie jaka świetlówkę polecili byście aby uwydatnić niebieskie kolory, patrz demasoni. Pozdrawiam Dawid
aarset Opublikowano 14 Kwietnia 2012 #2 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Mam pytanie jaka świetlówkę polecili byście aby uwydatnić niebieskie kolory, patrz demasoni.JBL Solar Marin Day.
rudzikyO Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor #4 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Nie mogę znaleźć na yt jak świeci świetlówka philipsa, czy daje ona niebieskie światło, czy normalne dzienne i tylko uwydatnia niebieski? Pozdrawiam edit@ już nie ważne znalazłem zdjęcie Pozdrawiam i dziękuje za odp.
flaczak Opublikowano 15 Kwietnia 2012 #5 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja polecam "marine glo" po prostu rewelacja do niebieskich ryb.Demasoni aż świecą. Dają takie światło: [ame] [/ame] W zoologicznym były one zamontowane w akwa gdzie były demasoni.Aż nie mogłem się napatrzeć.
zdrowy_zab Opublikowano 15 Kwietnia 2012 #6 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A dla mnie zbyt niebiesko, nienaturalnie.
flaczak Opublikowano 15 Kwietnia 2012 #7 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zdrowy_zab ale w połączeniu z power glo jest bardziej naturalnie i i tak jest super efekt.Tylko marine glo dać z tyłu a power glo z przodu. [ame] [/ame]
Rekomendowane odpowiedzi