Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy mówią ze wart swojej ceny, dziwnie to brzmi przy konkurencji której cena jest 2x większa :D Dzis właśnie zamówiłem 304 zobaczymy co jest warta, jak kurier zapuka do mych drzwi :D

Opublikowano

Ze skimerem jest ten problem że jak się sypie jedzenie to po prostu zasysa i zbiera je z powierzchni wody, dlatego zrezygnowałem z niego.

Natomiast faktycznie nie można mieć zastrzeżeń co do jakości plastyku oraz spasowania elementów obudowy, problem pojawia się po pewnym czasie użytkowania z wyjmowaniem koszyków

Opublikowano
Ze skimerem jest ten problem że jak się sypie jedzenie to po prostu zasysa i zbiera je z powierzchni wody, dlatego zrezygnowałem z niego.

wystarczy na czas karmienia wyjac czes "ruchoma" skimmera albo wepchnac ja pod powierzchnie.;)

Natomiast faktycznie nie można mieć zastrzeżeń co do jakości plastyku oraz spasowania elementów obudowy, problem pojawia się po pewnym czasie użytkowania z wyjmowaniem koszyków

co do reszty to zgadzam sie z przedmowcami w 200% procentach, nie mam najmiejszych zastrzeżeń po 2 latach użytkowania.:D:P

Opublikowano

A ja swojego jbl'a mam od ponad 6 lat i nic mu absolutnie nie dolega. Nadal jest wydajny, cichy i nie trzeszczy;) Dla mnie to jest jakość za rozsądną cenę, ale widze, że jestem w mniejszosci;)

Opublikowano
A ja swojego jbl'a mam od ponad 6 lat i nic mu absolutnie nie dolega. Nadal jest wydajny, cichy i nie trzeszczy;) Dla mnie to jest jakość za rozsądną cenę, ale widze, że jestem w mniejszosci;)

Tez mam JBL (1500) bedzie juz jakies 4 lata i owszem zgadza sie wlaczylem i zapomialem, tylko ze jak dotad mam to samo z chinczykiem (wlacz/zapomnij):P tyle za cena JBL jest juz przesadzona.;)

Opublikowano
wystarczy na czas karmienia wyjac czes "ruchoma" skimmera albo wepchnac ja pod powierzchnie.;)

Akurat u mnie kłopotliwe, musiałbym do karmienia ściągać całą pokrywę by dostać się do skimera

Opublikowano

ale z drugiej strony łapę z karmą możesz zanurzyć, a niemanie skimmera powoduje że masz koszmar bakteryjny na tafli + zasłania Ci światło...

ja bym nie dał rady bez :P

Opublikowano

Akurat u mnie kłopotliwe, musiałbym do karmienia ściągać całą pokrywę by dostać się do skimera

No to juz jest jakis klopot;)

ale z drugiej strony łapę z karmą możesz zanurzyć,

to tez moze byc sposob:D

a niemanie skimmera powoduje że masz koszmar bakteryjny na tafli + zasłania Ci światło...

ja bym nie dał rady bez :P

ja tez nie,Amen:D