flaczak Opublikowano 2 Kwietnia 2012 #1 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam chciałby się dowiedzieć coś o tej rybie. Do ilu cm dorasta? Jakie akwa potrzebuje? Czy jest agresywna? Jak dokładnie wyglądają samce i samice? Zdjęcia mile widziane. Może ktoś z klubowiczów posiada tą rybę? Czemu jest tak rzadko spotykana na polskim rynku?
makok Opublikowano 2 Kwietnia 2012 #2 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 a wyszukiwanie w bazieryb i galerii nie działa?
flaczak Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor #3 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 W bazie ryb z tego co widzę to nie ma tej ryby. A w galerii też prawie w ogolę nie ma zdjęć.
nabe Opublikowano 3 Kwietnia 2012 #4 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Więc prawdopodobnie nikt tej rybki nie ma.
flaczak Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor #5 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No ktoś musi mieć.Nie wierze że jak jest taka odmiana to nikt jej nie ma/miał.
Perez666 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 #6 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Pierwsze słyszę o takiej odmianie... Może chodzi ci o Metriaclima estherae red-blue lub Metriaclima sp."estherae blueface"? Na Metriaclimę greshakei mówiono ice blue ale nie na esterki...
flaczak Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor #7 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 http://www.klub-malawi.pl/index.php/serwis/artykuy/okiem-hodowcy/165-maylandia-estherae Jest tutaj zaraz po red blue jest ice blue ale bez zdjęć. -- To nikt nie miał tej ryby?
flaczak Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor #9 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 No to nie wiem jak dla was ale dla mnie to najmniej dziwne.
Perez666 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 #10 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A dla mnie to nie jest dziwne, że nikt nie ma ryby której opisu nie zawiera żadna książka...
Rekomendowane odpowiedzi