flaczak Opublikowano 16 Marca 2012 #1 Opublikowano 16 Marca 2012 Co myślicie o czarnym podłożu w malawi? Daje to jakiś efekt jak np.ryba jest żółta,niebieska lub pomarańczowa?
makok Opublikowano 17 Marca 2012 #2 Opublikowano 17 Marca 2012 jeśli by wziąć przykłady baniaków z czarnym tłem i dość jasnym światłem to widać że najlepiej na jego tle wyglądają ryby o ciepłych jasnych barwach... podobnie w odbiorze powinniem wygladać ryboł na tle czarnego piasku ale piasku, a nie żwiru... a o taki w kolorze czarnym niezwykle w tym kraju ciężko
maxi1 Opublikowano 18 Marca 2012 #3 Opublikowano 18 Marca 2012 sam myślę o czarnym piasku, na allegro jest go masa przynajmniej kwarcowego, do tego ciemne skały bo już jasnego (białego) wystroju mam dosyć. Przy okazji zapytam, czy piasek bazaltowy będzie podnosił PH? Bo kwarcowy to wiadomo że nie podnosi.
makok Opublikowano 18 Marca 2012 #4 Opublikowano 18 Marca 2012 nawet jeśli nieznacznie to ok bo w górę bierz drobniejszy niż 1.2mm, o nieostrych krawędziach
flaczak Opublikowano 18 Marca 2012 Autor #5 Opublikowano 18 Marca 2012 Makok jest już trochę tego piasku na allegro i można znaleźć nawet z 0.5mm. A jak by wpuścić tam jakieś yellowki lub demasoni albo coś o żywych jasnych kolorach wyglądałoby naprawdę ok.
Rekomendowane odpowiedzi