Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć

Długi czas szukałem adresu na tanie i dobre spienione pcv do budowy pokrywy. Trochę mi to zajęło,dużo firm obdzwoniłem i wszędzie drogo.Ale nie poddawałem się i szukałem dalej.Pewnego razu na tym forum natknąłem na adres polecany przez jednego z kolegów ale w roku 2008.Coś mnie ruszyło i pomyślałem ze co mi szkodzi napisać i się zapytać,najwyżej nikt nie odpisze. Spisałem wymiary i grubości i wysłałem.Po około 2 godz przyszła odpowiedź że adres nadal aktualny i można zamawiać.Dostałem dane z przelewem i kwotą za formatki.Zaryzykowałem i zrobiłem przelew.Po 3 dniach od zaksięgowania przelewu przyjechał kurier i dostarczył zamówione pvc.Cały czas byłem z nami w kontakcie i odpisiwali na maile.

A teraz konktery.W Poznaniu na pokrywe o wym 160x50x14 wołali 240-250zł.

A u nich z kurierem,powtarzam z kurierem zapłaciłem 148zł.Czuć różnicę???;)

Gorąco ich polecam. mail to gryzelda2@interia.pl; pani Marzena.

Oni są z Wrocławia ale wysyłają kurierem.

Opublikowano

W dzisiejszych czasach ciężko jest pogodzić tanie z dobrym. Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie będzie firma zajmująca się materiałami reklamowymi ;)

Opublikowano

tak jak kolega yaro oznajmił że udało mi się znaleźć tańsza o wiele wersje.Kto szuka nie błądzi i dobrze że jest to forum bo wiele zyskujemy na tym

Opublikowano

no i tam mi wyliczyli 240zł a w mar-plex na bystrej 250zł i nie mogłem się doprosić. A tam we Wrocławiu bez problemu

Opublikowano

Kwiat83...ciesze się, że mogłem pomóc;) Sam tez zamawialem swoje pcv u Marzeny i wszystko było na jak najwyższym poziomie: szybko, tanio i sympatycznie. Pozdrawiam

Opublikowano

no właśnie tak jak mówisz.Wiesz twój post był stary ale zaryzykowałem i wszystko się udało,dlatego chciałem odświeżyć ten adres żeby inni koledzy mogli korzystać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

podepnę się tutaj z pytankiem odnośnie właśnie spienionego PCV. Czy Ktoś z Was ma dostęp do programiku który ładnie obliczał wielkość formatek ? znalazłem na internecie programik o nazwie "pokrywa 3d" ale odnośnik nie działa. Macie coś w tym stylu u siebie ? pozdrawiam