Skocz do zawartości

Moje pierwsze Malawi [270l]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jest to okleina do mebli,szkła i metali(niektórych) ma połysk świetnie wygląda tylko nie odtłuściłem za dobrze szyby alkoholem i jest trochę bąbli ale i tak mi się podoba pysiom raczej też.lisek_92 ta z alledrogo jest słabej jakości ta z casto dobra jakość sprawdziłem:)

Opublikowano

Może pomożecie w identyfikacji :

obstawiam że samica i powiedzcie mi co oznaczają te 2 czarne miejsca zaznaczone? Chłopka od którego wziąłem ryby mówił że pewnie któraś ryba ją "skubnęła". Czy to możliwe i czy to samo zniknie i te miejsca będą żółte?

img2561l.jpg

Samica?

img2569h.jpg

Samica?

img2557ef.jpg

Samiec?

img2559eg.jpg

Zbiornik:

dscf0084.png

dscf0044.png

dscf0089.png

dscf0083.png

i młodzież cobue

dscf0046.png

Opublikowano
tak jest to okleina do mebli,szkła i metali(niektórych) ma połysk świetnie wygląda tylko nie odtłuściłem za dobrze szyby alkoholem i jest trochę bąbli ale i tak mi się podoba pysiom raczej też.lisek_92 ta z alledrogo jest słabej jakości ta z casto dobra jakość sprawdziłem:)

a jak ta okleina jest przylepiana - ona od tej strony czarnej jest przylepna? Czy może inaczej ją mocujecie? Proszę napiszcie coś więcej!

Jeśli chodzi o zbiornik to nawet mi się podoba! C.A. Cobue zazdroszczę - ja zamiast ich dostałem Pulpicany - ale też są piękne i już 3 samice są po pierwszych UDANYCH tarłach!

Opublikowano

przyklejana jest od tej strony klejącej też jest czarna.Z jednej i z drugiej strony są czarne:)i normalnie bezpośrednio na szybę

Opublikowano

Mam pewien problem z obsadą, ponieważ mam do Kupienia już nieco podrośnięte stadko saulosi 2+4. Tylko boje się że może być trochę za "żółto" . Jak myślicie zostawić yellow ? czy zmienić je na saulosi ?lub po prostu dołożyć już jako 3 gatunek i nic nie zmieniać?