Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Piter73 chyba ja czegoś nie zrozumiałem albo coś pokreciłeś Na początku piszesz żeby nie kupował Cichild excel bo drogi a zaraz polecasz ten sam pokarm HIKARI SINKING CHCHILD EXCEL tylko że tonący i oczywiście droższy od zwykłego EXCELA.

Przyjecie krytyki świadczy o otwartości Takie wypisywanie że nikt inny nic nie wie właśnie to świadczy obraku otwartości. Ciesze się że piszesz otwarcie o karmie podawanej przez siebie twoje prawo i wiedz że kazdy ma swój tok rozumowania.

Meszek,sinking to nie to samo co zwykły excel....Zamiast podpierać się moimi postami w krytyce doradź lepiej swój zestaw koledze...p.s. napisałem "mało wiesz..." a nie nic nie wiesz....Czytaj uważnie.....Liczę,że odważysz się napisać kiedyś co masz u siebie i uchylisz rąbek swej wiedzy...Na tym forum się doradza nie tylko krytykuje kolego..To jest brak otwartości.:)

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem już napisałem czym karmię moje podopieczne. Napisałem tez czym karmiłem i czego jak na razie nie kupię . Nie chwale się tak jak Ty jakie to mam wspaniałe ryby, jakie wybarwione i nie daje do zrozumienia że na wszystkim sie znam .A może chcesz tu komuś zaimponować hmmm.... nie nie da się,jest tu wielu wspanialszych i wiekszych fachowców. Kiedyś napisałeś że nie boisz się krytyki a ja myślę że się boisz, zaraz odpisujesz oburzasz się i chcesz żeby ktoś konkurował z Tobą(jaka obsada ,jaka karma ...)to nie tędy droga.Popatrz jak inni odbierają Twoje posty. Bądź otwarty i trochę skromniejszy a będziesz miał większe poważane wśród ludzi

Opublikowano
Zamówiony drugi zestaw ze zmienionym pokarmem wybarwiającym na O.S.I.

Jestem ciekaw czy będzie jakaś widoczna różnica po podawaniu nowych pokarmów.

Obecnie dostają Tropcal Malawi , Tropical Spirulina Super Forte 36% , Tropical cichlid color.

Czy posiadając pokarmy z zestawu 2 dawać jeszcze któryś z tych co mam obecnie?

I jeszcze jedno pytanko jak im dawać te pokarmy z każdego po trochu czy rano jakiś konkretny i wieczorem też . Jak to robicie???

Czy dawać im jakieś mrożonki? jeśli tak to jakie???

To jak z tym podawaniem jedzenia?

Opublikowano

Kolego jak juz masz te pokarmy to oczywiście podawaj je do wykończenia szkoda wyrzucić.Musisz zrobić sobie pokarm podstawowy np NF plant który bedziesz podawał codziennie spiruline podawaj też codziennie, wybarwiający 2/3 razy w ciągu tygodnia. Mięsny pokarm co drugi dzień. Mrożonki możesz podawać dwa razy w tygodniu np kryl, wodzień, mięso małż.Pokarmy podawaj 2/3 razy dziennie, w takich ilościach aby pysie były najedzoneale nie zapchane, możesz raz w tygodniu zrobić głodówkę

• Dziękuję 1