Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak oczywiście jak zwykle masz rację ;-)

Jakby tak nie było nikt by tu nie polecał.

Ja Go znam nie tylko ze słyszenia..:) Twoja "Złośliwość" nie zna granic....;)

--

Tak oczywiście jak zwykle masz rację ;-)

Jakby tak nie było nikt by tu nie polecał.

Jak chcesz coś zrobić to zaskocz mnie swoją wiedzą a nie tylko krytykuj.. I to z jednego miasta a takie docinki ...nie ładnie kolego...Mimo to życzę Ci miłego dnia bo nie jestem pamiętliwy z natury..

Opublikowano

Ok jeżeli uważasz że jestem złośliwy to niech tak będzie . Niczym Ciebie nie uraziłem ani nic złośliwego nie napisałem, ale podoba mi się Twój tok rozumowania Popatrz na swoje posty praktycznie uczestniczysz we wszystkich. W obecnym temacie dlaczego nie napisałeś i nie poleciłeś dr Pawlaka od razu tylko żerujesz na innych odpowiedziach i nie tylko w tym temacie.Powiem tak nic nie muszę Tobie udowadniać i niczym Ciebie nie będę zaskakiwał Ty wiesz swoje i ja wiem swoje. I Tobie życze miłego wieczoru

Opublikowano
Ok jeżeli uważasz że jestem złośliwy to niech tak będzie . Niczym Ciebie nie uraziłem ani nic złośliwego nie napisałem, ale podoba mi się Twój tok rozumowania Popatrz na swoje posty praktycznie uczestniczysz we wszystkich. W obecnym temacie dlaczego nie napisałeś i nie poleciłeś dr Pawlaka od razu tylko żerujesz na innych odpowiedziach i nie tylko w tym temacie.Powiem tak nic nie muszę Tobie udowadniać i niczym Ciebie nie będę zaskakiwał Ty wiesz swoje i ja wiem swoje. I Tobie życze miłego wieczoru

Tak ,na marginesie to krajan z moich rodzinnych stron..:)Najpierw trzeba się przyjrzeć komu się poleca.....Nawet tu zaglądają handlarze bez sumienia..Właśnie ,każdy wie swoje....Nawzajem miłego kolego:)

Opublikowano

Kiedyś sam napisałeś ze trzeba dzielić się wiedzą. wiec dlaczego nie wolno polecać coś co jest dobre. SAM DOBRZE WIESZ ŻE TAKICH LUDZI JAK HANDLARZE SIĘ NIE USTRZEŻE I NIE MOŻNA ICH WYTĘPIĆ także Ty czy ja tak do końca nie wiemy jakiego jesteśmy pokroju (bez obrazy) Czy my tu polecimy tego czy innego to i tak Ci pseudo.....mają do niego dostęp. Ciesze się że we Wrocku na dolnym śląsku jest nas więcej Pozdrawiam

Opublikowano
Kiedyś sam napisałeś ze trzeba dzielić się wiedzą. wiec dlaczego nie wolno polecać coś co jest dobre. SAM DOBRZE WIESZ ŻE TAKICH LUDZI JAK HANDLARZE SIĘ NIE USTRZEŻE I NIE MOŻNA ICH WYTĘPIĆ także Ty czy ja tak do końca nie wiemy jakiego jesteśmy pokroju (bez obrazy) Czy my tu polecimy tego czy innego to i tak Ci pseudo.....mają do niego dostęp. Ciesze się że we Wrocku na dolnym śląsku jest nas więcej Pozdrawiam

My mamy pasję i zależy nam na dobru ryb w przeciwieństwie do handlarzy dla których liczą się tylko pieniądze a ryby są towarem..Szlag mnie trafia jak słyszę,że dobry klient to taki ,któremu po zakupie ryby padają i przychodzi za tydzień po kolejne...Nie na tym to polega...pozdrawiam

Opublikowano

Wy sie nie znacie, nie rozumiecie podejścia garażowych chodofców: kreowanie zapotrzebowania jest tańsze niż budowanie przywiązania do marki :)

A tak serio, też chciałbym żeby w idealnym świecie zadowolony klient to był taki który wróci kupić ryby znowu bo zakłada kolejne akwarium.