Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekaawe, natura szczególnie w ujściach rzek w malawi umieszcza nie tylko korzenie, ale i całe powalone kłody drzew, w których doskonałe warunki mają wszelkiej maści drapieżniki ;)

Opublikowano
ciekaawe, natura szczególnie w ujściach rzek w malawi umieszcza nie tylko korzenie, ale i całe powalone kłody drzew, w których doskonałe warunki mają wszelkiej maści drapieżniki ;)

Przyjacielu, ależ włóż sobie nawet całe drzewo, jeśli chcesz:). Ja tylko wyraziłem swoje zdanie:)

Opublikowano

Oman ale zauwaz ze pytanie bylo o korzen mopani czy zakwasi mi wode anie czy bedzie ladnie wygladal jezeli nie masz nic na ten temat do powiedzenia to nie pisz bez sensu.Mam 2 male korzenie mopani ale juz wiem ze ich napewno nie wloze mocza sie juz 3 dni w wiadrze woda jak herbata i zmierzylem parametry wody w wiadrze i spokojnie moge palety dac:D wiec chyba zakupie ten za rada makoka

Opublikowano

dokładnie nie o względach optycznych korzenia rozmawiamy, stąd mój sarkazm z wcześniej... oczywiście, że żeby wogóle myśleć o wkładaniu go do akwa, musi Ci się podobać przede wszystkim ;)

• Dziękuję 1
Opublikowano
dokładnie nie o względach optycznych korzenia rozmawiamy, stąd mój sarkazm z wcześniej... oczywiście, że żeby wogóle myśleć o wkładaniu go do akwa, musi Ci się podobać przede wszystkim ;)

no red moor mi sie podoba u Ciebie to tez super wyglada:D tylko cena tego korzenia to masakra 20 euro :P no ale czego sie nie robi...

Opublikowano
Czyli red moor się nadaje, ale czy jest jeszcze jakaś alternatywa? Co z mangrowcem, który jest bardo popularny?

niewiem nigdzie nie wyczytalem aby ktos uzywal