flaczak Opublikowano 1 Lipca 2011 #1 Opublikowano 1 Lipca 2011 U mnie obsada saulosi 1+5 + młode neon spot 2+3 akwa 112l Zawsze jak wpuściłem młode które miały po jakieś 2cm zostały zjedzone.Aż w końcu na forum doradzili mi żeby w jedno miejsce ułożyć trochę kamieni i się sprawdziło teraz na luzie między kamieniami pływają sobie młode które mają po około 1cm. Cytuj
yaro Opublikowano 2 Lipca 2011 #2 Opublikowano 2 Lipca 2011 U mnie obsada saulosi 1+5 + młode neon spot 2+3 akwa 112l Zawsze jak wpuściłem młode które miały po jakieś 2cm zostały zjedzone.Aż w końcu na forum doradzili mi żeby w jedno miejsce ułożyć trochę kamieni i się sprawdziło teraz na luzie między kamieniami pływają sobie młode które mają po około 1cm. :? a do jakiej ilości ryb w tym akwarium chcesz dzięki naturalnemu przyrostowi doprowadzić? Cytuj
flaczak Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor #3 Opublikowano 2 Lipca 2011 Obsada zostaje taka jak jest,a młode regularnie sprzedaje Cytuj
Perez666 Opublikowano 2 Lipca 2011 #4 Opublikowano 2 Lipca 2011 Obsada zostaje taka jak jest,a młode regularnie sprzedaje Nic tylko współczuć rybom...szkoda że trafiły na ciebie :? Może gdy dorośniesz,zrozumiesz swój błąd oraz krzywdę jaką wyrządzasz tym niewinnym stworzeniom... Cytuj
flaczak Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor #5 Opublikowano 2 Lipca 2011 Takie wielkie akwa a wy chcieli byście żeby pływały tam same saulosi. Proszę nie robić z wątku OT ! Dyskusja zeszła na całkiem inne tory, niż zakłada temat postu. Gorol. Cytuj
Perez666 Opublikowano 2 Lipca 2011 #6 Opublikowano 2 Lipca 2011 Takie wielkie akwa a wy chcieli byście żeby pływały tam same saulosi. Że jak?112l uważasz za wielkie akwa?Wolne żarty... Imo to akwa się nie nadaje do hodowli pyszczaków,ewentualnie jako kotnik dla nich. Cytuj
flaczak Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor #7 Opublikowano 2 Lipca 2011 Może nie wielkie ale małe też nie jest. Proszę po raz ostatni. Za chwilę posypią się warny i będą znowu pretensje. Gorol. Cytuj
nabe Opublikowano 2 Lipca 2011 #8 Opublikowano 2 Lipca 2011 Proponowałbym poczynić odwrotnie, młode saulosi zostawić w 112l a wszystkie inne ryby przenieść do większego zbiornika. Więcej miejsca, szybszy wzrost, więcej młodych na sprzedaż -> profit! Cytuj
flaczak Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor #9 Opublikowano 2 Lipca 2011 nabe ma racje ale to dopiero na zimę bo teraz nie zamierzam kupować większego zbiornika.A jak na zimę mi się nie uda zdobyć większego zbiornika to zostawię tylko młode saulosi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi