Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie obsada saulosi 1+5 + młode

neon spot 2+3

akwa 112l

Zawsze jak wpuściłem młode które miały po jakieś 2cm zostały zjedzone.Aż w końcu na forum doradzili mi żeby w jedno miejsce ułożyć trochę kamieni i się sprawdziło teraz na luzie między kamieniami pływają sobie młode które mają po około 1cm.

Opublikowano
U mnie obsada saulosi 1+5 + młode

neon spot 2+3

akwa 112l

Zawsze jak wpuściłem młode które miały po jakieś 2cm zostały zjedzone.Aż w końcu na forum doradzili mi żeby w jedno miejsce ułożyć trochę kamieni i się sprawdziło teraz na luzie między kamieniami pływają sobie młode które mają po około 1cm.

:?

a do jakiej ilości ryb w tym akwarium chcesz dzięki naturalnemu przyrostowi doprowadzić?

Opublikowano
Obsada zostaje taka jak jest,a młode regularnie sprzedaje

Nic tylko współczuć rybom...szkoda że trafiły na ciebie :?

Może gdy dorośniesz,zrozumiesz swój błąd oraz krzywdę jaką wyrządzasz tym niewinnym stworzeniom...

Opublikowano

Takie wielkie akwa a wy chcieli byście żeby pływały tam same saulosi.

Proszę nie robić z wątku OT ! Dyskusja zeszła na całkiem inne tory, niż zakłada temat postu. Gorol.

Opublikowano
Takie wielkie akwa a wy chcieli byście żeby pływały tam same saulosi.

Że jak?112l uważasz za wielkie akwa?Wolne żarty...

Imo to akwa się nie nadaje do hodowli pyszczaków,ewentualnie jako kotnik dla nich.

Opublikowano

Może nie wielkie ale małe też nie jest.

Proszę po raz ostatni. Za chwilę posypią się warny i będą znowu pretensje. Gorol.

Opublikowano

Proponowałbym poczynić odwrotnie, młode saulosi zostawić w 112l a wszystkie inne ryby przenieść do większego zbiornika. Więcej miejsca, szybszy wzrost, więcej młodych na sprzedaż -> profit!

Opublikowano

nabe ma racje ale to dopiero na zimę bo teraz nie zamierzam kupować większego zbiornika.A jak na zimę mi się nie uda zdobyć większego zbiornika to zostawię tylko młode saulosi.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.