brazylia Opublikowano 15 Czerwca 2011 #1 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pytanko tak trochę z innego działu, czym najlepiej zakryć tył akwa żeby był czarny mat ? już myślałem nawet o workach na śmieci, nie chcę się pchać w żadne kosztowne tła struktury itp, interesuję mnie tylko czarne tło Czarna folia reklamowa, albo czarna farba. Ja pomalowalem czarna farba w spraju(matowa) i wyszlo super. Wydzieliłem OT i przeniosłem do odpowiedniego działu.Perez666.
Kuszmeno Opublikowano 15 Czerwca 2011 #2 Opublikowano 15 Czerwca 2011 jakaś specjalna to farba ? I czy w ogóle zmywalna w razie czego ?
Perez666 Opublikowano 16 Czerwca 2011 #3 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Imo farba to nie najlepszy wybór.Po pewnym czasie będziesz chciał odwrócić baniak bo przednia szyba będzie mocno porysowana...i wtedy mamy problem bo tylna zamalowana.Lepszym rozwiązaniem jest folia lub spienione pcv.
jogo Opublikowano 17 Czerwca 2011 #4 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Sprej łatwo schodzi,myśle ze jakimś plastikiem mozna było by go zdrapać,a jeśli nie to są preparaty po których farba sama odpada.
brazylia Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor #5 Opublikowano 17 Czerwca 2011 jakaś specjalna to farba ? I czy w ogóle zmywalna w razie czego ? Farba matowa w spreju z casto.Tak do malowania drewna,plastiku,szkla i.t.p. i do uzytku wewnatrz.
Rekomendowane odpowiedzi