Skocz do zawartości

Uryna + dojrzały filtr ?


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdrowy_zab tu masz test (dość drastyczny :? ) m.in. produktów microbe lift http://www.akwarium.info.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1920:microbe-lift-test-produktw-do-transportu-ryb&catid=111:artykuy&Itemid=263


Eljot - pewnie że inne ryby są gorsze od pyszczaków. Ja jak zrobiłem plac zabaw dla swojego syna to też najpierw zawołałem dzieci sąsiadów żeby przetestowały czy wszystko wytrzyma zanim wpuściłem moje dziecko :P:P:P


Kunta popraw bo to chyba nie powinno być adresowane do mnie :?: :?: :wink:

Opublikowano

Stosuję preparat Microbe Lift Special Blend i wszystko wskazuje na to, że jest godny polecenia. Tylko uwaga... strasznie śmierdzi :shock:

Opublikowano

02.05 : no2 (nie wiem...jakies ciemnorozowe, ale nie fioletowe <poza skala???> moze nawet lekko czerwone

no3 : 20

kh:13

gh:17

Czy takie parametry są ok (ph 7.6)


3.05

no3 20

no2: ciemnoczerwone, powyzej skali JBL


A tego biodigest to nie wiem czy jest sens kupowac, bo jednak po rybki za tydzien w sobote pojade.

Opublikowano

Narazie no2 sporo powyzej skali jbl'a. Chyba jednak bede musiał zakupić biodigest. 3 dni temu pokawiły sie okrzemki.

09.05 : No2 widocznie wiele spadło,

10.05 No2 do dnia wczorajszego również wiele spało, jest kolor o taki A takiego nie ma na skali jbl'a

Opublikowano

Sorka za post pod postem, ale dość ważne :D

Jutro jade po ryby, dzisiaj no2 0.1. Czy sode oczyszczoną dodać dopiero kiedy no2=0 czy mogę już dzisiaj ? (ph w wodzie 7.6) Ile mniej więcej tej sody dać ?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.